Valóban Covid itt a legnagyobb probléma?
"Nagy probléma a covid, de nem ad mentséget arra, hogy Magyarország élhetetlen hely. "
Németország élhetetlenebb.
12-re:
És volt valaki közülük koronavírusos?
Mert amíg el nem kapják, és tovább nem adják az idős nagyszülőknek, addig könnyen jár a szátok.
Mi feleségemmel nemrég azok voltunk, és bizony idegesen számolgattuk, hogy feleségem anyukájával és az én szüleimmel előtte mikor találkoztunk utoljára. És vártuk, hogy náluk megjelennek-e a tünetek. Szerencsére egyiküknél sem jelentek meg.
Nem az volt a kérdés, hogy én és feleségem meggyógyulunk-e, hanem az, hogy őket nem fertőztük-e meg. Mert ők minden további nélkül belehalhattak volna! Neked meg az lenne a kommentárod hozzá, hogy - mivel valóban krónikus betegségeik voltak, ahogyan korábban írtam - őnekik már csak szenvedés volt az élet, megváltás a halál stb. stb. Mikor én pontosan tudom, hogy ez mekkora hazugság! És a te hazugságodtól lettem mérges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!