Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban Covid itt a legnagyobb...

Valóban Covid itt a legnagyobb probléma?

Figyelt kérdés
Mikro vállalkozó vagyok, szinte semmi engedmény nem illet meg, amit a kormány ígért, a forgalom visszaesett, ennek ellenére az önkormányzat ugyanúgy beszed mindent, a NAV ugyanúgy cseszeget, gondolkozom a bezáráson. Mindig a becsületes utat választottam, nem is gazdagodtam meg, nem is ez volt a cél, s úgy érzem teljesen magára hagyták az embert, sőt, még a száját se nyithatja ki. Mi ez az egész, hová fogunk jutni? Már a 5 éves kisgyerek is azt válaszolja az anyának, hogy inkább befogom a szám, csak ne kelljen a maszkot felvenni. Valójában mit is véd az? A nyílt terepen, vagy telített zárt szellőzetlen, zárt térben? Eddig én is hittem ebben a vírusban, de már egyre kevésbé hiszek ennek, akkor nem hagyták volna magukra a kisembereket, ha annyira veszélyes.
2020. nov. 16. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

"Nagy probléma a covid, de nem ad mentséget arra, hogy Magyarország élhetetlen hely. "

Németország élhetetlenebb.

2020. nov. 16. 18:13
 12/13 A kérdező kommentje:
#10 na ez a legnagyobb baj, hogy ökölbe szorul a kezed. Az véletlenül se zavarjon, hogy pont ez a cél ezzel az egésszel, hogy a szeretteidet ne lásd, ne öleld meg, sőt még beszélni se beszélj velük. Rengeteg ismerősöm, barátom látogatja az idős szüleit, van, ahol 3 generáció lakik egymással, s nincs tömeges halál. Nem gondolod, hogy pont a depresszió által legyengültségbe hal bele az a szegény idős nagyszülő? De persze a számokat ezzel baromi jól tudják manipulálni.
2020. nov. 16. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
30%

12-re:

És volt valaki közülük koronavírusos?

Mert amíg el nem kapják, és tovább nem adják az idős nagyszülőknek, addig könnyen jár a szátok.

Mi feleségemmel nemrég azok voltunk, és bizony idegesen számolgattuk, hogy feleségem anyukájával és az én szüleimmel előtte mikor találkoztunk utoljára. És vártuk, hogy náluk megjelennek-e a tünetek. Szerencsére egyiküknél sem jelentek meg.

Nem az volt a kérdés, hogy én és feleségem meggyógyulunk-e, hanem az, hogy őket nem fertőztük-e meg. Mert ők minden további nélkül belehalhattak volna! Neked meg az lenne a kommentárod hozzá, hogy - mivel valóban krónikus betegségeik voltak, ahogyan korábban írtam - őnekik már csak szenvedés volt az élet, megváltás a halál stb. stb. Mikor én pontosan tudom, hogy ez mekkora hazugság! És a te hazugságodtól lettem mérges!

2020. nov. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!