Szerintetek Zagyva György a parlamentbe való?
Olyan egyszerű és alpári a stílusa,ami sztem nem való a parlament falai közé..,a botrányairól nem is beszélve!
A kérdés az volt, hogy Zagyva odavaló-e és nem a többiekkel kellene példálózni.
Nyilván sokan csak ücsörögnek ott, egyesek meg kivonulnak és b*sznak dolgozni!
De az, hogy már az agresszió is beszivárgott, már elviselhetetlen! A nagy magyarokon röhög minden ország! Ez kellett nekünk? Mert nekem nem!
">>A tahó megnyilvánulásai és a beszédmodora se zavar Téged?<<
most hozzam fel példának azt hogy nézd meg az mszp-s, fideszes politikusok mit csinálnak"
Arra a problémára, hogy csúnyán van zöldre festve a kerítés, arra nem megoldás az, hogy a szomszéd kerítés is csúnyán van kékre festve!
"SZAKmunkás! Magyarán van 1 dolog, amihez ért, amiben szakember."
És mi a garancia arra, hogy ért ahhoz amiről szakmunkás-bizonyítványa van?!?
Ahogy megnyilvánul, nem volna meglepő, ha csak egy közönséges _kókler_.
Nem a mi dolgunk erről nyilatkozni. Egy közel egymillió szavazó bizalmát bíró párt szerint odavaló, és demokratikusan került oda ahová.
Továbbá, az őt delegáló párt az egyetlen, amelyiknek a képviselői esküt tettek arra, hogy amennyiben méltatlanná válnak a posztjukra, akkor arról le fognak mondani.
Azon, hogy ki szerint ki való oda lehet vitatkozni, de meghatározó vélemény ebben a kérdésben csak négyévente van.
Nekem sem tetszik ott jópár képviselő, de tudomásul veszem, hogy nem csak az én véleményem számít, hanem másoké is, és mögöttük is ugyanolyan súlyú szavazat van.
Mellesleg mi a baj azzal, ha egyszerű emberek is odakerülhetnek? A szakmunkást csak ne nézzék le használhatatlan büfészakon szerzett diplomás nagypofájúak.
BME vegyészmérnöki diplomám van, és mégsincs semmi bajom azzal, ha a parlamentben nem csak gazdag üzletemberek, meg burzsujok ülnek, hanem egyszerű dolgozók is, mégis csak ők vannak többen, úgy illik, hogy képviseljék is őket, nem?
Milyen agresszió? Idióták! Kit vert meg Zagyva Gyula? Senkit! Milyen botrányai? Az hogy lehülyézték, ő meg azt mondta, ezt majd a folyóson megbeszéljük? Ebben hol a hiba? Ja és van ez amikor a Hetek újságíró kamuznak össze-vissza ááá...
Van szerencsém ismerni Gyulát (azt hiszem a kommentelők közül én vagyok az egyetlen)és kijelenthetem, hogy ő egy olyan ember akire rá merem bízni a magyar emberek sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!