Szerintetek Zagyva György a parlamentbe való?
Olyan egyszerű és alpári a stílusa,ami sztem nem való a parlament falai közé..,a botrányairól nem is beszélve!
"Nincs semilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség "
Tudod,hogy nagy blődséget irtál ugye?
Akkor nézzük csak, hogy milyen referenciákkal rendelkeznek mélyen tisztel exminiszterelnökeink:
Medgyessy Péter
2002. június 18-án, hivatalba lépése után alig 3 héttel a Magyar Nemzet közölte egy III/II-es, D-209-es kódszámú ügynök SZT-tiszti (szigorúan titkos tiszt) lapját, akiről kiderítette azt is, hogy valójában Medgyessy Péter.
Gyurcsány Ferenc:
1981-ben a főiskolai KISZ-bizottság tagja lett, elsősorban rendezvények, diákprogramok szervezésében vett részt. Később a főiskola KISZ-titkárának választották meg, ami a tudományegyetem és a tanárképző főiskola összevonása után egy jól fizető állást jelentett számára. 1984 és 1988 között a KISZ Pécsi Városi Bizottságának titkára, majd 1988–1989-ben a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnöke lett.
Bajnai Gordon
Öt évvel a Hajdú-Bét csődje után is azt állítja Bajnai Gordon: elkerülhetetlen volt a feldolgozó felszámolása, arra viszont nem válaszolt, hogy miért nem kártalanították a libatenyésztőket. Pedig a napokban nyilvánosságra került dokumentumok szerint a feldolgozónak egy évvel a felszámolás előtt még több száz millió forintja volt - egy részét kölcsönadták a Bajnai vezette tulajdonos, Wallis Rt.-nek, és az is kiderült: a cég a Hajdú-Bét milliárdjaival spekulált a devizapiacon.
És mostani kedvencünk:
Orbán Viktor
Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte.
A Tufts Egyetem díszdoktori címének átvétele 2002. február 11-én az adófizetők 32 millió forintjába került, mivel a magánútjára különrepülőgépet vett igénybe, amiért sokan kritizálták.
2006-os parlamenti választások előtt nem nyilvános, de kiszivárgott tatai felvételen – általa vélt MSZP példára utalva – a választási szabályok megszegésére és törvénysértésre biztatta támogatóit, illetve elismerte, hogy ő maga is erre készül
Ilyennek kell lennie egy rendszerváltás utáni tisztességes parlamentnek?
És még azt sem tudjuk, hogy a választások előtt sebtiben szigorított titoktörvénnyel mit takargatnak, a kisebb halakról meg még egy szót nem szóltam.
"Nincs semilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség "
Tudod,hogy nagy blődséget irtál ugye?"
nem én írtam, az általad blődségnek minősített kijelentést, de azért nem ártana, ha egy kicsit utánanéznél annak, amit minősítesz - kedves kérdező.
bizony, nincs semmilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség, akár írástudatlan személy is lehet képviselő (de miniszter, miniszterelnök és köztársasági elnök is...)
nagykorúság és választhatóság az összes követelmény, ill. a köztársasági elnöki címhez még kell egy bizonyos minimális életkor és feddhetetlenség.
Az üléseken gyakran alvó, faluépítgetős stratégiai játékkal játszó, a szavazás nélküli napokról lógó, "kettesével szavazó" képviselők a parlamentbe valók?
A kommunista diktatúra feltétlen kiszolgálói a parlamentbe valók (és itt most ne említsük a köztársasági elnököt)?
Az egy értelmes magyar mondatot kinyögni nem képes Daher Pierre (nem vonom kétségbe szakmabeli munkáját, mert nem ismerem, de képviselőnek?) a magyar parlamentbe való?
A nemzeti vagyont idegen kézre játszó nemzetárulók a parlamentbe valók?
Kérdező, ezeket a kérdéseket válaszold meg magadban, és utána tedd fel a kérdést, hogy egy folyosói elbeszélgetéssel fenyegetőző villanyszerelő a parlamentbe való-e. És még ha arra jutsz is, hogy nem, akkor is mindjárt más eredményre jutottál - nem csupán egy, de több, mint háromszáz képviselőt górcső alá vettél.
Tényleg igaz,hogy még 8 általánossal is kehet valaki képviselő,most néztem utána...,de azért ez valahol elkeseritő,hogy pl.8 ált. is kereshetnek,nem is keveset!!
És találtam egy pont ide passzoló cikket:
[link] :D
Akármilyen végzettsége van, akármilyen a stílusa, még mindig jobb mint pl. Kurcsány... inkább arról kéne beszélgetni h ő mit keres a bársonyszékbe, börtön helyett..
(le lehet pontozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!