Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Zagyva György a...

Szerintetek Zagyva György a parlamentbe való?

Figyelt kérdés

Olyan egyszerű és alpári a stílusa,ami sztem nem való a parlament falai közé..,a botrányairól nem is beszélve!

[link]

2010. aug. 10. 17:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
Nincs semilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség csak betöltött nagykorúság.
2010. aug. 10. 18:17
 22/39 A kérdező kommentje:

"Nincs semilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség "

Tudod,hogy nagy blődséget irtál ugye?

2010. aug. 10. 18:21
 23/39 anonim ***** válasza:
58%

Akkor nézzük csak, hogy milyen referenciákkal rendelkeznek mélyen tisztel exminiszterelnökeink:

Medgyessy Péter

2002. június 18-án, hivatalba lépése után alig 3 héttel a Magyar Nemzet közölte egy III/II-es, D-209-es kódszámú ügynök SZT-tiszti (szigorúan titkos tiszt) lapját, akiről kiderítette azt is, hogy valójában Medgyessy Péter.

Gyurcsány Ferenc:

1981-ben a főiskolai KISZ-bizottság tagja lett, elsősorban rendezvények, diákprogramok szervezésében vett részt. Később a főiskola KISZ-titkárának választották meg, ami a tudományegyetem és a tanárképző főiskola összevonása után egy jól fizető állást jelentett számára. 1984 és 1988 között a KISZ Pécsi Városi Bizottságának titkára, majd 1988–1989-ben a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnöke lett.

Bajnai Gordon

Öt évvel a Hajdú-Bét csődje után is azt állítja Bajnai Gordon: elkerülhetetlen volt a feldolgozó felszámolása, arra viszont nem válaszolt, hogy miért nem kártalanították a libatenyésztőket. Pedig a napokban nyilvánosságra került dokumentumok szerint a feldolgozónak egy évvel a felszámolás előtt még több száz millió forintja volt - egy részét kölcsönadták a Bajnai vezette tulajdonos, Wallis Rt.-nek, és az is kiderült: a cég a Hajdú-Bét milliárdjaival spekulált a devizapiacon.

És mostani kedvencünk:

Orbán Viktor

Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte.

A Tufts Egyetem díszdoktori címének átvétele 2002. február 11-én az adófizetők 32 millió forintjába került, mivel a magánútjára különrepülőgépet vett igénybe, amiért sokan kritizálták.

2006-os parlamenti választások előtt nem nyilvános, de kiszivárgott tatai felvételen – általa vélt MSZP példára utalva – a választási szabályok megszegésére és törvénysértésre biztatta támogatóit, illetve elismerte, hogy ő maga is erre készül

Ilyennek kell lennie egy rendszerváltás utáni tisztességes parlamentnek?

És még azt sem tudjuk, hogy a választások előtt sebtiben szigorított titoktörvénnyel mit takargatnak, a kisebb halakról meg még egy szót nem szóltam.

2010. aug. 10. 18:49
 24/39 anonim ***** válasza:
61%

"Nincs semilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség "

Tudod,hogy nagy blődséget irtál ugye?"

nem én írtam, az általad blődségnek minősített kijelentést, de azért nem ártana, ha egy kicsit utánanéznél annak, amit minősítesz - kedves kérdező.

bizony, nincs semmilyen iskolai végzettséghez kötve a képviselőség, akár írástudatlan személy is lehet képviselő (de miniszter, miniszterelnök és köztársasági elnök is...)

nagykorúság és választhatóság az összes követelmény, ill. a köztársasági elnöki címhez még kell egy bizonyos minimális életkor és feddhetetlenség.

2010. aug. 10. 19:02
 25/39 anonim ***** válasza:
37%
ettől persze zagyva még egy nagy farok de nem a végzettsége miatt...
2010. aug. 10. 19:04
 26/39 anonim ***** válasza:
72%

Az üléseken gyakran alvó, faluépítgetős stratégiai játékkal játszó, a szavazás nélküli napokról lógó, "kettesével szavazó" képviselők a parlamentbe valók?

A kommunista diktatúra feltétlen kiszolgálói a parlamentbe valók (és itt most ne említsük a köztársasági elnököt)?

Az egy értelmes magyar mondatot kinyögni nem képes Daher Pierre (nem vonom kétségbe szakmabeli munkáját, mert nem ismerem, de képviselőnek?) a magyar parlamentbe való?

A nemzeti vagyont idegen kézre játszó nemzetárulók a parlamentbe valók?

Kérdező, ezeket a kérdéseket válaszold meg magadban, és utána tedd fel a kérdést, hogy egy folyosói elbeszélgetéssel fenyegetőző villanyszerelő a parlamentbe való-e. És még ha arra jutsz is, hogy nem, akkor is mindjárt más eredményre jutottál - nem csupán egy, de több, mint háromszáz képviselőt górcső alá vettél.

2010. aug. 10. 19:18
 27/39 anonim ***** válasza:
25%
Akárhogy is csűrik-csavarjátok a dolgot kedves jobbikosok,ezen az emberen látszik, hogy tanulatlan,műveletlen, és agresszív.Talán már az iskolában is ilyen volt.Lényeg, hogy egy szakmunkás ne politizáljon a parlamentben.Hogy miért?Ez az amit egy érettségivel nem rendelkező sosem fog megérteni.......
2010. aug. 10. 19:25
 28/39 A kérdező kommentje:

Tényleg igaz,hogy még 8 általánossal is kehet valaki képviselő,most néztem utána...,de azért ez valahol elkeseritő,hogy pl.8 ált. is kereshetnek,nem is keveset!!

És találtam egy pont ide passzoló cikket:

[link] :D

2010. aug. 10. 20:46
 29/39 anonim ***** válasza:
41%
nem
2010. aug. 11. 00:57
 30/39 anonim ***** válasza:
32%

Akármilyen végzettsége van, akármilyen a stílusa, még mindig jobb mint pl. Kurcsány... inkább arról kéne beszélgetni h ő mit keres a bársonyszékbe, börtön helyett..

(le lehet pontozni)

2010. aug. 11. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!