Szerintetek Zagyva György a parlamentbe való?
Figyelt kérdés
Olyan egyszerű és alpári a stílusa,ami sztem nem való a parlament falai közé..,a botrányairól nem is beszélve!
2010. aug. 10. 17:37
2/39 anonim válasza:
Ő most a villanyszerelő, vagy a lakatos? Mert hirtelen nem tudom, hogy melyik az, a sok szakmunkás közül :D
Magyarán: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!
3/39 anonim válasza:
Sőt! De nem ő az egyetlen. A parlament máig tele van a múlt rendszer ügynökeivel, KISZ titkáraival, a jelenlegi rendszer "privatizációs" bűnözőivel, akik még annyira sem oda valók, mégis ott vannak, és nem kérdőjelezi meg senki a jelenlétüket. Engem Zagyva zavar a legkevésbé.
4/39 anonim válasza:
ó, aki inkább oda való a sok maffiózó, tolvaj, sikkasztó, hazug disznó! nézzetek már körbe...
5/39 A kérdező kommentje:
Hát lakatosnak vagy szakmunkásnak inkább eltudnám képzelni,mint politikusnak!!Még kinézetre is inkább egy vizvezeték szerelőnek mondanám:D
2010. aug. 10. 17:49
6/39 A kérdező kommentje:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:48
A tahó megnyilvánulásai és a beszédmodora se zavar Téged?
2010. aug. 10. 17:50
7/39 anonim válasza:
"A tahó megnyilvánulásai és a beszédmodora se zavar Téged?
"
most hozzam fel példának azt hogy nézd meg az mszp-s, fideszes politikusok mit csinálnak bent. ileltve mikor mások felszólalnak. beszólogatnak, mutogatnak, röhögcsélnek. de ugye ez sem baj.
8/39 A kérdező kommentje:
Nem kell mondani,szoktam nézni a parlamenti üléseket,és valóban vannak beszólások minden oldalról,de Zagyvának valahogy olyan agresziv a beszédstilúsa is..,mintha mindig mérges lenne!!:D
2010. aug. 10. 17:55
9/39 anonim válasza:
Szó mi szó, fogalmazhatna szebben, nem mondom, de ő még így is kiscserkész a legtöbb emberhez képest odabenn.
10/39 anonim válasza:
Igen.Szánalmasak vagytok.Ennyire fáj hogy ébred a magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!