Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Átlag melós miért gondolja...

Átlag melós miért gondolja úgy, hogy meg fog változni az élete 2022ben?

Figyelt kérdés

15 éve egy gyárban dolgozik az ismerősöm, és a beszélgetés témái kb kimerítik azt, hogy a fideszt szapulja, meg hogy Gyurcsány milyen jó volt.

Nem mondom, én sem szeretem a Fideszt. De ezek a bemegyek a szalag mellé robotolni amíg össze nem esek emberek miért várnak megváltást egy esetleges kormányváltástól?

Miért érzik úgy, hogy a szürke, unalmas gyári melós életük hasraütés szerűen fog megváltozni?

2020. nov. 14. 09:56
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
22%

Neked hiába fejtenék ki bármi is. Élj Európa legfejlettebb, legjómódúbb országában, hiszen úgyis itt kezeljük a legjobban a járványhelyzetet, itt a oldották meg Európában a legjobban a távoktatást, szárnyal a gazdaságunk, a fizetőeszközünk a világelitben van. az emberek pazarló luxusban élnek Csengertől Szentgotthárdig. Nincsenek migráncsok, a mocskos bzikat elüldözik.

(Én személy szerint alig várom, hogy két-három éven belül vége legyen a válságnak, és elhúzhassak az undorító eliszlámosodó, elszegényedő, elb*zuló Nyugatra, hogy azon lamentáljak milyen jó dolgom is volt itthon orbán viktor tejjel-mézzel folyó kánaánjában.)

2020. nov. 14. 10:34
 12/51 anonim ***** válasza:
70%

Tudtam, hogy nem fogsz tudni válaszolni csak jössz majd az ellenzéki sallangokkal meg a tereléssel.

Mi is alig várjuk, hogy menj, csak vigyél magaddal jó pár hozzád hasonlót is!

2020. nov. 14. 10:36
 13/51 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, hogy megengedted. Nagyon rossz lesz nekem, de majd erős leszek.
2020. nov. 14. 10:41
 14/51 anonim ***** válasza:
0%
Arról mondjuk nem szól a fáma, hogy ha a sok "hozzám hasonló" elmegy, akkor ki fog adózni, meg járulékokat fizetni, amiből fenntartják a rendszert, de hát ki vagyok én, hogy ebbe beleszóljak.
2020. nov. 14. 10:43
 15/51 anonim ***** válasza:
13%

A hozzád hasonlóak nem túl sok adót fizetnek be, általában az alulkeresők, munkanélküliek és a hozzájuk hasonlóak az ellenzéki drukkerek akik várják a megváltást, hogy a lumpen életükkel majd hirtelen sokat fognak keresni mert a gyúúúcsány majd elhozza a kánoánt és kolbászból lesz a kerítés.

Illetve ezért vagdalózól, hogy külföldre mész mert itt nem keresel jól és kimész mosogatni inkább nyugatra mert ott többet fizetnek a semmi munkára, persze a lakhatás drága lesz vagy majd elleszel a munkásszállón ahmeddel meg a haverjaival.

2020. nov. 14. 10:46
 16/51 anonim ***** válasza:
0%

Igen azért van jelenleg is orvos hiány, mert tömegesen az alulkeresők meg a munkanélküliek mennek ki (ilyet is ismerek persze). Hú de jó, hogy te fidesz szimpatizánsként így látatlanban megmondod, hogy én mennyi adót fizetek, azt a k*rva mindenit:D Akkor most elárulom, hogy az átlagtól többet.

Nem mosogatni megyek ki, de köszönöm, hogy aggódsz értem.

2020. nov. 14. 10:50
 17/51 anonim ***** válasza:
82%

Mindenhol orvoshiány van okoskám, az meg, hogy más országból elcsábítanak pár orvost mert itt kiváló a képzés az megint más dolog. Ez mindenhol működik.

Éppen most emelik a bérüket duplájára. Az meg, hogy itt is magándrendeléseken meg a hálapénznek köszönhetően mennyit is keresnek arról inkább ne beszéljünk.

Imádom ezt, hogy az orvosokat siratják, hogy szegények nem keresnek semmit, közben meg aki azért már a pályán van egy ideje az annyit keres amennyit nem szégyell és itt súlyos milliókról beszélünk.

2020. nov. 14. 10:53
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtöknek sincsen igaza mivel a Gyűrűk Ura volta legjobb filmes világ amit eddig valaha ki találtak
2020. nov. 14. 10:56
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek orvosokat általában egy egész utcányi lakàs van a nevükön Budapesten, gyerekek heti zsebpénze 200 ezer ft,sportauto,stb
2020. nov. 14. 10:58
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

#16 Nem tudom minek vered magad. Mehetsz nyugodtan. Addig jó volt neked ez az ország, amíg mások adójából te itt megkaptad gyerekként amit lehetett, tanulhattál. Amikor meg neked kellene jobbá tenned, akkor már sz@r meg máshol jobb.

Igen, nyugaton jobb az élet. Azért, mert az elmúlt évtizedekben oda ment mindenki a maga tudásával, munkaerejével és nem a saját országát tette jobbá. A németeknél azért kell annyi orvos, ápoló, szakmunkás, informatikus stb. mert a saját képzésükben nem fordítanak rá elegendő pénzt. Egyszerűbb és olcsóbb nekik elszedni más országoktól a tanult embereket.

Nem kell itt élned, nem kell itt maradnod, még csak megbecsülnöd sem kell azt, hogy a lehetőséget pont azok teremtették meg neked ahhoz, hogy elmehess és máshol élhess, akiket te annyira lenézel mert NEM mentek el innen és nem másik országot építenek, hanem ezt.

Legalább annyit felfoghatnál belőle, hogy ezzel nem idegeneket mocskolsz, hanem a saját szüleidet, nagyszüleidet és felmenőidet.

2020. nov. 14. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!