Az új választási törvény lehetővé teszi, hogy a szavazó lefényképezze a szavazólapját. Ez azért van, hogy a sok közmunkás proli bemutathassa a helyi fideszesnek, hogy a narancskommunistákra szavazott?
És utána átvehesse a megérdemelt két kiló férges krumpliját?
A választási csalást segíti elő ez a rendelkezés?
#12, 14-es
„Ha nekem ezt mondanák, behúzom a fideszt, lefényképezem a lapot, aztán behúzom az összes többit is. Megkapom a krumplit ők meg kapják be. Vettek egy érvénytelen szavazatot.”
„12-es, behúzhatod a többit is, de akkor már másra sem tudsz érvényesen szavazni. Szóval legalább egy "fél" szavazatot akkor is vettek tőled.”
Megoldás: „Behúzom a fideszt, lefényképezem a lapot, aztán behúzom az összes többit is”, kimegyek, és kérek egy új szavazólapot, hogy elrontottam, aminél behúzom az ellenzéket.
Én az ellenzék helyében sorra járnám a falvakat, hogy mindenki így tegyen majd, aki szíve szerint nem a fideszre szavazna.
Igen, ez így működik, hogy ki is volt ám plakátolva a faluban, hogy így kell csinálni vagy dádá lesz!
Most ugye az lenne a következő mondatod, hogy nincs is ilyen, mert senki nem írt neked falut, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!