Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy közmunkás tényleg túlnyomó...

Egy közmunkás tényleg túlnyomórészt felesleges munkákat kap?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 11:25
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Légyszíves akkor is válaszoljatok, ha fogalmatok sincs.
2020. szept. 21. 12:55
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt... A közterületi parkokat ők tartják rendben. Gyomlálnak kaszálnak. Szerintem ez fontos munka.
2020. szept. 21. 13:06
 3/25 A kérdező kommentje:
Én elvétve látom, hogy parkokban közmunkások dolgoznának, tehát a napi 8 órából mondjuk 2-t lehet ezzel magyarázni.
2020. szept. 21. 13:08
 4/25 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
35%
Nem feleslegeset, csak értelmetlent.
2020. szept. 21. 13:27
 5/25 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Hàt ez csak attól függ hogy a munkaadója kèpes e értelmes munkával.ellátni. Ha ki küldik árokpartot kaszàlni akkor nyilván 6 órát heverészni fog. Nàlunk a férfiak járdát betonoznak. Térköveznek. A térkövet maguk gyártjàk. Stb. A nők meg rendben tartjàk a falut. Temetőt stb
2020. szept. 21. 13:55
 6/25 A kérdező kommentje:
A betonozáshoz és térkövezéshez szakmunkás kell, nem?
2020. szept. 21. 14:15
 7/25 anonim ***** válasza:
76%

Először is tájékoztatlak hogy én is voltam közmunkás, és a párom is volt.

Sokszor SEMMI értelme azoknak a munkáknak, amiket kiadnak. Jó példa erre itt Pécsen bizonyos közterületi részeken a söprögetés, és a levelek összeszedése. A közmunka előtt és az alatt is még jó ideig ezt kisméretű takarító-autók végezték. Amikor minket vezényeltek ki, megkérdeztem hogy ennek mi értelme? Azt a választ kaptam, hogy most nem tudtak jobbat kitalálni. Az utca emberének azt kell látnia, hogy mi dolgozunk! 52.800-ért!

Vagy egy évig ment ez a hülyeség, mikor váratlanul megszűnt. Kiadták alvállalkozónak, napi lejelentésű alkalmazottakkal, napi 8000 forintos fizetéssel! Ez hülyének nézés.

Volt, hogy heteken-hónapokon keresztül azt kaptuk a reggeli eligazításon napi feladatul hogy seprűkkel, lapátokkal, és talicskával felszerelkezve járjuk a várost, és néha csináljunk úgy mintha csinálnánk valamit. Ha le akarunk ülni, akkor ezt tegyük elbújva!

Ez a mai napig így folyik! A járókelők mindig azt látják hogy a közmunkások dolgoznak ezerrel, de ez csak látszat! Vagy az a helyzet hogy bár tényleg dolgoznak de teljesen értelmetlen dolgot művelnek, vagy csak imitálják a munkát, és ez UTASÍTÁSBA van adva!!!!

Ha valakinek nem tetszene hogy csak imitálni kell, az kaphat tényleges munkát is!

Tudom hogy ezek a fenti sorok sokaknak nem fognak tetszeni, de ez nem változtat azon a tényen hogy igazak!

2020. szept. 21. 14:21
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, régóta érdekelt a válasz, végre valaki hitelesen megmondta.
2020. szept. 21. 14:25
 9/25 anonim ***** válasza:
70%

#7 vagyok:

Lényegében az egész közmunka-program egy színház az utca emberének.

A munkáikat sokkal gyorsabban, olcsóbban, és egyszerűbben is el lehetne végezni. Sokszor 2 ember munkáját 7-8 emberrel végeztetik el, ha az közterületen zajlik.

A hitetlenkedőknek javaslom hogy ha látnak közmunkást dolgozni, akkor először is gondolkodjanak el a végzett munka értelmén. Ha az meglenne, akkor pedig azon, hogy van -e értelme azt közmunkással végeztetni?

2020. szept. 21. 14:29
 10/25 mindentudó99 ***** válasza:
89%
#6 Nyilván igen. Van velük egy rendesen fizetett szakmunkás. Aki nem közmunkás. Ő felúgyeli a munkafolyamatokat végzi a szakmunkát. Máskép ez nem is megy. Nálunk azért be fogják őket rendesen. De látom nàlad csak az a jó vàlasz ha azt írjàk nem csinàlnak semmit.
2020. szept. 21. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!