Nem változott az Index színvonala?
Figyelt kérdés
Csak én nem érzem úgy, hogy változott volna az Index színvonala? Amikor bejelentették, hogy távoznak a Telexesek, azt hittem romlani fog a színvonal, bejönnek a politikai hírek meg miegyebek, ehhez képest azt látom, hogy semmit nem változott az Index, minden maradt a régiben és a politika sem vette át az irányítást a cikkek felett.
Elgondolkodtam rajta, hogy lehet tényleg indokolt volt a Telexesek kirúgása? Mert ezek szerint akkor nem ők adták meg az oldal hitelességét, színvonalát. Lehetséges, hogy megrendezett volt az egész balhé?
2020. nov. 11. 18:55
11/19 A kérdező kommentje:
Ugyanezt idéztem be, mi a baj vele?
2020. nov. 11. 23:40
12/19 anonim válasza:
Én régen egész sokat olvastam az Indexet, főleg a főoldalukról tájékozódtam. Most azt látom, hogy egyrészt valahogy bulvárosabbak a címek, másrészt nincsenek nagyobb kidolgozott anyagok és - nem tudom mi a szakneve - olyan exkluzív sztorik, amik régen voltak. Ami furcsa, hogy bár támogattam a Telexet, valahogy inkább a 24.hu-n meg a 444-en találom meg azt, ami régen nekem az Index volt. Ezzel együtt én nem szeretem a boszorkányüldözést, lehet hogy januárra ez az új csapat majd belendül, hoznak rendes sztorikat meg kifejtősebb cikkeket és csak ki kell nőniük a gyerekbetegségeket. Fel-felnézek azért, de per pillanat nekem a 24.hu sokkal izgalmasabb és gyorsabb, valahogy úgy érzem, hogy ők meg a 444.hu azok, akik nem akarják megspórolni a munkát.
13/19 anonim válasza:
12-es vagyok, oknyomozó, tényfeltáró anyagokra gondoltam, azok gyakorlatilag eltűntek. Várom, hogy visszatérjenek :)
14/19 anonim válasza:
A szenzációhajhász, kattintásvadász időjárással foglalkozó cikkeken kívül nincs vele bajom.
15/19 anonim válasza:
Szerintem sincs minőségi romlás, ugyanakkor sajnos a Telex sokszor olyan mintha egy bulvár újság színvonalát hozná.
16/19 anonim válasza:
Nekem épp az Index lett blikkesebb. Van hogy egy címre rákattintok és a cikkből kiderül, hogy direkt csúsztatva adtak címet. A telexet nem olvasom, az elején nézegettem de nekem unalmas, olyan semmilyen.A hvg-n lehet kommentelni azt azért szeretem, egyébként én is 24.hu-ra váltottam, teljesen jó ha az ember kikerüli a bulvárt. Meg ők nyomozós cikkeket is írnak, a sport is jó meg egy-egy podcast.
17/19 anonim válasza:
Várd ki a végét, okos manipuláció ez... :)
18/19 anonim válasza:
Változott, nem előnyére. Megjelent néhány felszopó cikk pl. hogy a Honvédség a régió legütőképesebb hadserege LEHET, vagy hogy Novák Katalin egy szupernő és szinte csak a Hős Anya kitüntetés hiányzik neki.
19/19 anonim válasza:
Csak nézzétek meg a mai címlapokat. Index, Telex, 24.hu, hvg.hu. Az Index totál lagymatag, a Telex a kamu címes kifigurázós anyagát tolja amiben 0 újságírói munka van, a 24.hu-n a legkiemeltebb anyag egy komoly oknyomozás, a hvg pedig nagyon jó külföldi lapszemléket és értelmes interjúkat csinál. Nem azt mondom hogy az Index sosem lesz jó. Most erősen a gagyizmus felé hajlik, mintha kezdők csinálnák. Én is olvasom, főleg megszokásból és örülnék ha egy kicsit a régi lenne megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!