Sok embernek miért van ennyi baja a köztévével, amikor utóljára talán a 80-as években volt ennyire színvonalas a magyar televízió?
A kereskedelmi tévéken csak az igénytelen bunkó amcsi szenny megy, pl. Adam Sandler filmek fingással, büfögéssel, Reszkessetek Betörők 3 naponta, valóságshow-k stb. a közszolgálati csatornák viszont újra elérték azt az értelmiségi nívó5lt, mint mondjuk 1985-ben, amikor komoly filmek, Delta, Cimbora, és hasonló műsorok, meg Attenborough-dokumentumfilmek mentek.
Most is ott van Duna TV, ami megörökölte az MTV1 szerepét, az M1-ből nívós állami hírcsatorna lett, mint pl. az angoloknál a BBC.
M2-őn napközben gyerekeknek intelligens rajzfilmek mennek, este fiataloknak is normális programok, szemben a kereskedelmi kínálattal, ahol a gyerekeknek büfögő amcsi rajzfilmszereplők, meg villogó szemű Pikacsuk ugrálnak, fiataloknak meg drogozás, krválkodás.
Ott a Duna World ahol egyéb műsorok és határon túli magyarok számára sugárzott programok mennek, ott az M4 Sport igényesebben közvetítve a fontos sporteseményeket, mint egy kereskedelmi sportcsatorna, és az M5 az oktató műsoraival.
Én tetőantennával TV-zek, és bejön a köztévé, meg valamennyi kereskedelmi adó is, de szinte csak állami tévét nézek, mert amikor véletlen átkapcsolok egy kercsatornára, úgy érzem magam, mintha a Hülyék Paradicsoma című filmbe csöppentem volna.
"ott az M4 Sport igényesebben közvetítve a fontos sporteseményeket, mint egy kereskedelmi sportcsatorna"
Na, legalább ezt ne mondtad volna. Mindenki röhög az M4-en olyan orbitális bakikat művelnek le.
A francia válogatottat összekeverik a Ferencváros csapatával.
Többször is előfordult, hogy a címereket összecserélték.
Legutóbb például totál leégtek, mert több éve jelen vannak a piacon, de nem ellenőrizték időben, hogy na most akkor tényleg megvannak-e a jogok a Sepsiszentgyörgy meccsére, amikor a román kupában döntőztek. A meccs előtt 1 órával derült ki, hogy nincs meg.
Akkor milyen színvonalról beszélünk?
Ilyen kormány propagandát sugárzó TV adó már rég nemvolt Magyarországon.
A szakmaiság az nulla náluk, csak a fideszt szolgálják.
Így aztán nem beszélhetünk színvonalas és tisztességes hírközlésről az esetükben.
"Én tetőantennával TV-zek"
A képcsöves tv tetején pedig a nagymama horgolt terítője van és egy szép porcelán őzike.
Nincs több kérdésem :))))
Kérdező
Az előttem válaszolók pontosan azokat példázzák, akik soha egy percet sem hajlandóak nézni a köztévé műsorából, mert ők "tudják" hogy milyen. Őket nem fogod tudni semmivel eltéríteni ettől a hitüktől, a valóság nem érdekli őket. Eldöntötték hogy az rossz és propaganda, aztán ennyi.
És pontosan ők azok, akik tapsikoltak amikor a Hír tv-t ki akarták venni az alap tévé csomagokból és amikor a köztévén csak a 20 éve megszokott műsorszerkezet ment, a politikai műsor "csúcspontja" meg az akkor kormányon levő ballibeket éltető napkelte volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!