Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire súlyos a helyzet,...

Ha ennyire súlyos a helyzet, akkor miért csak éjszaka van kijárási tilalom? Miért nem nappal?

Figyelt kérdés
Tavasszal is megoldották: Csak alapos indokkal mehettünk ki. (bevásárlás, munka, kórház, banki ügyintézés... stb.) ez az éjszakai annyit ér szerintem mint a halottra a puszi!!
2020. nov. 11. 06:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a szabályok alakulhatnak, az értelmes, normális emberi jogok szerint....nem az ilyen szarkupacokat és megkeseredetten kárörvendő, ami az ő kis szarjait nem befolyásolja arra mindenre bólogató embereket kell figyelembe venni.
2020. nov. 14. 16:58
 72/75 anonim ***** válasza:
100%
70-71: Igen, vannak emberek, akik normál helyzetben is standardban a négy fal között élik az életüket, nem érdekli őket semmi kinti program, barátok sem kellenek nekik. Ez még rendben is van, mindenki úgy él, ahogy neki tetszik. De az ad abszurdum, amikor olyan megnyilvánulásokat tesznek, amikből az jön le, hogy az ő szemükben az emberiség hulladékai azok, akik nem így élnek, meg hogy most végre megkapták, mert kényszerülve vannak, hogy ők is folyton bent legyenek. Tavasszal tettem is fel kérdést az ilyenekről.
2020. nov. 14. 17:10
 73/75 anonim ***** válasza:
Hétvégén, szombat vasárnap jó így mert ott az egész nap amit be lehet osztani, csak hétfőtől péntekig kellene 9 órára változtatni. Meg azért tényleg nem kellene üldözni azokat akik nyilvánvalóan sportolnak kint.
2020. nov. 14. 19:51
 74/75 anonim ***** válasza:
100%
Különben ez az idő csodálatos, se kánikula, se fagy, se szél, se ónos eső, se eső, se latyak, egy minimálisan is fásított városban, faluban ez az idő pont jó.
2020. nov. 14. 19:57
 75/75 anonim ***** válasza:
100%

ÉN tavasszal - meg most is - inkább azokat utáltam, akik hősködnek.

"Én nem maradhatok otthon. Vasutas vagyok. - De te maradj otthon!"

- című írások.

Mintha valami mártírok lennének, közben pedig nagyon is örülnek, hogy szék van a seggük alatt és mehetnek dolgozni és mellesleg jó érzés a másik embert fitymálni.

Ugyanis ebből az otthon maradni kénytelen embernél az jön le, hogy csak az az értékes, aki ezekben az időkben is tud dolgozni.

2020. nov. 28. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!