Igaz, hogy éjszaka migráns karavánok mennek keresztül az országon a kijárási korlátozás alatt?
Figyelt kérdés
Egyre több forrás utal erre, bár bizonyítékot még nem láttam erről. A kormány tényleg utaztatja a migránsokat?2020. nov. 8. 02:33
1/10 anonim válasza:
Nem a kormány. A Soros György vezeti őket kézen fogva személyesen, és menet közben 5G-tornyokat állítanak fel, chipet ültetnek mindenkibe, akivel találkoznak, és integetnek a felettük elrepülő gépek pilótáinak, hogy hova kell szórni a chemtrailt.
Facepalm
2/10 Molyember válasza:
Az első kihagyta, hogy amíg alszunk, ezek a szemetek titokban beoltják a gyermekeinket autizmussal.
3/10 anonim válasza:
Hát befagy a seggük ebben a hideg ködben!
4/10 anonim válasza:
Szerintem a hold nácik tartanak éjszakai hadgyakorlatot az invázió előtt,de a Viktor eltitkolja.
5/10 anonim válasza:
Kérdező, Trumpra szavaztál, mi? 😂
6/10 anonim válasza:
Felcsútra viszik őket a Puskás Arénába,
8/10 anonim válasza:
Áh. Csak letelepedési kötvényeket vesznek :D.
9/10 anonim válasza:
Este 22:20 körül, mikor lefekvés előtt szellőztettem, hallottam egy távoli kutyaugatást. Semmit sem tulajdonítottam neki, de most, hogy olvasom, amit írtál, felvetődött bennem: lehet, hogy migránsutaztató kormánykaraván miatt méltatlankodott. Mostmár sajnálom, hogy nem keltettem fel a szomszédot, hogy legyen tanúm.
Ha tanú nélkül is megbízol bennem, eggyel több forrás utalást vehetsz hozzá az eddigiekhez.
10/10 anonim válasza:
Ez így igaz. Titkos államközi szerződés született az EU államai között, hogy éjszakánként utaztatni kell a migriket. Azért éjjel, mert olyankor nem zavarják a nappali csúcsforgalmat. Éjfél felé kint cigiztem, mikor láttam, hogy az úton buszok haladnak el, rendőri kísérettel. Vélhetően a migránskonvoj volt az. Én integettem nekik, és a kis etiópok vissza integettek. Hát szolidáris, vagy szolidáris vagyok? 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!