Árokpart kérdése:
Nem kellene módosítani ezt az éjszakai kijárási korlátozást, hogy a gépjárművekkel közlekedőkre ne vonatkozzon?
Figyelt kérdés
Illetve , hogy kimondottan az utcán való csoportosulást, bandázást, bulizást tiltsa csak a rendelet és ezt akár razziákkal is tartassák be a rendőrséggel. Egy átlagos embernek ha bármilyen dolga akad had intézhesse nyugodtan. Pl. ha valaki külföldről jön haza vagy megy, repülőgépe éjjel érkezik vagy indul és menne, családtajától vagy rokonlátogatásról a távolság miatt éjjel ér haza és sorolhatnám. Mindenki tudja, hogy főképpen a bulizás, csoportosulás és a bandázás miatt rendelték ezt el, ellenben nem kellene ezek miatt egy egész országot büntetni szerintem.2020. nov. 4. 23:22
1/4 anonim válasza:
Amúgy se vonatkozik. Jó mondjuk engem egyébként sem zavar mert rám nem vonatkozik, de most nyomtam le közel 200km-t úgy hogy még rendőrt se láttam. Mind úgy van bújva hogy most még pitsa részegen is nyugodtan vezethetsz.
2/4 anonim válasza:
Korlátozás nem tilalom, nem fog azért senki megállítani, hogy te épp az autóban mész valahova, max ha annyira akadékoskodik megmondod épp haza tartasz, ennyi.
3/4 anonim válasza:
Nagyon jo meglátás!!! Jo javaslat. Kiegészitésül csak annyi kellene még, hogy arra se vonatkozzon akinek K-val kezdödik a neve!:-)
4/4 anonim válasza:
Én tegnap lenyomtam a Szekszárd-Dunaújváros távot bőven 20 óra után, senki sem állított meg. Pedig a csajomat hoztam el, nem munkába voltam. Amúgy kérdező igen, jogos amit írsz. De szerintem a gyakorlatban inkább rájuk utaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!