Most akkor örökre ez lesz hogy félévente karantén lesz?
Bejelentik hogy az örökkévalóságig karantén lesz.
Most minek félévente újra bevezetgetni ha folyton az van.
Az a baj, hogy a koronavírus azért tud ilyen gyorsan mutálódni, mert nagyon nagy az átfertőződés, így a mutáció lehetősége is. Így a vakcinák is esélytelenek lesznek.
Nagy összefogással lehetne csak megállítani ezt, ha az egész világon minden országban bezárkóznánk, de ez meg esélytelen.
Szóval marad a fél évenkénti karantén.
"Így a vakcinák is esélytelenek lesznek"
Ilyet ne írj mert lepontoznak. Sztalanszor leírtam hogy nem lesz semmiféle vakcina, engem is lenyomtak. Ezek még a télapóban is hisznek.
Ha már lesz oltás, akkor közel nem lesz ekkora probléma.
Az influenzába is bele tudna halni egy krónikus beteg. Viszont ő kaphat előre oltást. Meg kaphat bárki más is, így eleve van egy normális arányú átoltottság. Ezért nem tud az influenza akkora galibát okozni.
A koronavírus persze agresszívabb, kiszámíthatatlanabb, de a legtöbb ember abból is magától kigyógyulna. Max. nem egy hét alatt, hanem 2-3 hét alatt.
"Próbáljátok már feldolgozni!"
Gyakran olvasom a politika rovatot, de még sosem találkoztam orvostani érveléssel azt illetően, hogy miért ne lehetne erre a kórra vakcinát kifejleszteni. Amúgy sem vagyok orvos, hogyha találkoznék ilyennel, mérlegelni tudjam, de az már eleve rossz kezdés, ha semmit sem tudtok felmutatni, csak kántálni, hogy nem lesz, nem lesz, hülye, aki ebben hisz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!