Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy mivan Orbán Viktorral?

Amúgy mivan Orbán Viktorral?

Figyelt kérdés

Ma olyan bejelentéseket, és korlátozásokat lehozott , mely a mindennapi "életünk" 80%-át megváltoztatja.

Azzal, hogy csak este 7-ig vannak boltok, pont nagyobb lesz a fertőzésveszély.

Középiskolákat, kollégiumokat bezárták. Vannak depresszióra hajlamos diákok, egy ilyen mozdulattal "elzártsággal" rengeteg öngyilkosság alakulhat ki.

Kollégium amúgy arra jó volt egyeseknek, hogy a családi problémákból elmeneküljenek.

Én a vakcinát is parasztvakításnak tartom, mert már júniusra volt beigérvr.

Lehet szidni, ez a vírus nem egy halálos kor, a halálozási arány 4-5%, amiből a 85% 70 év feletti, nem őket kéne megvédeni?

Tolna megyében és a mi szerény megyénkben nincs magas fertőzött szám, így itt teljesen értelmetlennek tartom a leállást.

Tudom, megfogom kapni a válaszokban, hogy egy vírustagadó dög vagyok, és bárcsak elpusztulnék, csak azért mert gondolkodom, és nem hiszek a parasztvakításnak.

2020. nov. 9. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Igen, lehet beváltak a korlátozások de akkor most mi lesz, így fogunk élni? Mert ha enyhítenek, akkor élő példa volt rá, hogy visszajön a vírus. Nem játszhatjuk ezt a bezárósdit meg az online dolgot évekig.
2020. nov. 13. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
11: Addigra lesz vakcina remélhetőleg.
2020. nov. 13. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!