Amúgy mivan Orbán Viktorral?
Ma olyan bejelentéseket, és korlátozásokat lehozott , mely a mindennapi "életünk" 80%-át megváltoztatja.
Azzal, hogy csak este 7-ig vannak boltok, pont nagyobb lesz a fertőzésveszély.
Középiskolákat, kollégiumokat bezárták. Vannak depresszióra hajlamos diákok, egy ilyen mozdulattal "elzártsággal" rengeteg öngyilkosság alakulhat ki.
Kollégium amúgy arra jó volt egyeseknek, hogy a családi problémákból elmeneküljenek.
Én a vakcinát is parasztvakításnak tartom, mert már júniusra volt beigérvr.
Lehet szidni, ez a vírus nem egy halálos kor, a halálozási arány 4-5%, amiből a 85% 70 év feletti, nem őket kéne megvédeni?
Tolna megyében és a mi szerény megyénkben nincs magas fertőzött szám, így itt teljesen értelmetlennek tartom a leállást.
Tudom, megfogom kapni a válaszokban, hogy egy vírustagadó dög vagyok, és bárcsak elpusztulnék, csak azért mert gondolkodom, és nem hiszek a parasztvakításnak.
A vírus tagadás életveszélyes!!! Pataki Attila is tagadta és egyszer csak elkapta és csodák csodája teljesen megváltozott a véleménye a vírusról. beszélj Pataki Attilával ő majd felhomájosít ezügyben.
Az ország nem csak Tolna megyéből áll.
A 70 éven felülieket hogyan akarnád megvédeni, ha a környezetükben a szerinted nem veszélyeztetettek meg simán hurcolják a vírust?
Még mindig nem a betegek, halálok száma miatt jön a szigorítás. Leírták nem egyszer, a kórházak nem tudnak ellátni bizonyos szám felett fertőzötteket.
Ágy lenne, csak ember nincs elég, meg felszerelés, stb.
Ahhoz képest hogy tolna megyében 220 ezren se laknak, és népsűrűségben csak Somogy megye ritkábban lakott, így is elég szép szám az a közel 800 azonosított fertőzött.
Tehát százalékosan nézve a lakosság és fertőzöttek számára, nem áll olyan jól Tolna se.
"Lehet szidni, ez a vírus nem egy halálos kor, a halálozási arány 4-5%, amiből a 85% 70 év feletti, nem őket kéne megvédeni?"
Hajrá, cserélj tesómmal a kórházban, ahol éjt nappallá téve dolgoznak, mert már annyi covidos van, hogy orvos sincs elég az ellátásukra... na, az intézkedések ezért vannak, hogy ezt a terhet levegyük az egészségügyről. Mert tudod, ha leterhelt az eü., akkor nemcsak a covidosok nem lesznek megfelelően ellátva, hanem mások sem. Annak meg nagyon nem lesz jó vége.
Így értem, hogy írjatok ezeket....
Nálunk alig van fertőzött, én azt hittem csak Pesten és egy-egy nagyobb városokban van ez. Sokan szidják a kormányt a maszk miatt, nem tudom, hogy egy tesztil a szájon, miért olyan nagy gond ez. Nekem a suliba járással van a bajom, mert hiányzik az a pár jó arc.
Remélhetőleg jön mielőbb a vakcina, és mehet minden úgy, ahogy kellett volna eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!