Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki alapit velem államot?

Bumbi02 kérdése:

Valaki alapit velem államot?

Figyelt kérdés

Azt mondják nem vagyok magyar, de akik ezt mondják azoknak az elvei alapján kb 8-9 millióan vagyunk nem magyarok, mer nem sirunk trianon miatt, nem szeretjük a jobbikot stb...

szal, vkinek vmi tipp h államforma mi legyen?:)

2010. aug. 9. 23:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

nem a jobbikra szavaztam, mert utálom mégis erősen nemzeti vagyok.

akkor most mi vagyok én? UFO?

2010. aug. 9. 23:44
 12/23 anonim válasza:
87%
Hadd kérdezzem meg, a holokauszt áldozatairól megemlékezel minden évben?
2010. aug. 9. 23:44
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes ez a holokauszt, nem? Pont azok törődnek vele a legtöbbet akiknek elegük van belőle hogy állandóan megemlékeznek róla xDDD(Tehát a jobbikosok)

Én pl. leszarom a holokausztot, pedig az ellenségetek vagyok.

2010. aug. 9. 23:51
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Sajnálom anyádat hogy ilyen hazátlan korcsnak adott életet.Őseid emlékét gyalázod.Szegény agymosott.
2010. aug. 10. 00:17
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

Fejezzétek már be azt, h egyesek el akarják dönteni, h ki Magyar, és ki nem. Az Magyar, aki származásilag az, tehát van benne úgymond Magyar "vér"....ha csak részben is.Aki pedig 100%-ban valamelyik kisebbséghez tartozik (pl. sváb, Horvát, Szlovák stb.) akármilyen nagy jobbikos lehet, árpádsávokat tetováltathat az egész testére, és egy hatalmas Turulszobrot állíttathat a kertjébe attól még nem lesz Magyar DE!! ez nem is baj, attól még lehet jó Magyar állampolgár, de mindenki arra legyen büszke, ami, és ne akarjon más lenni, és főleg ne másoknak megmondani, h mit tehetnek, és mit nem, ahhoz, h magyarok legyenek.Attól Magyar valaki, h annak született, és nem attól, h jobbikos, meg sorsközösséget vállal a Magyarsággal, meg annak érzi magát blablabla.....és írom ezt úgy, h én sem vagyok 100%-ban Magyar származású, de akárki akármilyen származású, nem számít, minden nemzetben vannak ilyenek, meg olyanok....

Mondjuk abban nem értek egyet a kérdezővel, h Trianon igazságos, és szűkségszerű lett volna, azért lássuk be, h Trianon igenis igazságtalan volt!! Amúgy meg nem kell új államot alapítani, mert az emberek többsége normális gondolkodású, esetleg az ilyen ultrajobbikosok alapíthatnának valahol egy Jobbikisztánt :D

2010. aug. 10. 00:33
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

ellenség, őseink emléke...

hmmm ez a kérdés bizonyíték arra, hogy milyen sokfélék vagyunk :D

2010. aug. 10. 00:34
 17/23 anonim ***** válasza:
54%

Én alapitanék, de oda rajtam kivül csakis lányok jöhetnek.

Hazátlan korcslányok és Sudár Ősmagyar leányzók egyaránt.

Első Magyar Szexuális Népköztársaság lesz a neve

Ez lesz a zászlónk.

[link]

Te oda nem jöhetsz.

2010. aug. 10. 08:04
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

Akkor most a holokausztról a jobbik nem akar megemlékezni?

Ok én se szoktam most itt emlékezni rá de semmi bajom sincs az ilyen rendezvényekkel.

Mintha a jobbik Hitlert egy kur*a jó embernek tartaná.

2010. aug. 10. 13:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó látom elgurult a gyógyszered.Vagy csak lapból ilyen hülye vagy?
2010. aug. 10. 16:00
 20/23 anonim ***** válasza:
38%

Ja, te vagy az az észlény, aki éltette Bokros Lajost, aztán egyetlen konkrét intézkedését sem tudta megnevezni?

Veled nem az a baj, hogy "nem sírsz trianon miatt", hanem az, hogy egyszerűen egy idióta vagy.

2010. aug. 10. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!