Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki alapit velem államot?

Bumbi02 kérdése:

Valaki alapit velem államot?

Figyelt kérdés

Azt mondják nem vagyok magyar, de akik ezt mondják azoknak az elvei alapján kb 8-9 millióan vagyunk nem magyarok, mer nem sirunk trianon miatt, nem szeretjük a jobbikot stb...

szal, vkinek vmi tipp h államforma mi legyen?:)

2010. aug. 9. 23:13
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
42%
Szlovák-Magyar vagy?
2010. aug. 9. 23:20
 2/23 anonim válasza:
62%
A szlovákok kivonultak táblákkal hogy örülnek a trianoni békének aki Szlovák-Magyar az nem Magyar
2010. aug. 9. 23:21
 3/23 anonim ***** válasza:
7%
népi demokratikus császárság:)
2010. aug. 9. 23:24
 4/23 A kérdező kommentje:
más az h vki sir miatta éjjel nappal és nemzeti gyásznappá akarja tenni és más az h örül neki.. én csak elfogadom h volt, és elkerülhetetlen vmint szükségszerü volt...
2010. aug. 9. 23:24
 5/23 anonim ***** válasza:
57%

Trianonba belenyugodni NEM lehet!!!

na de kimondta h nem vagy magyar? vagy te nem érzed magad annak, vagy mi van?

2010. aug. 9. 23:27
 6/23 anonim ***** válasza:
45%

Én igen. Lehetne anarchia?:D

Megvennénk egy farmot, vagy valami hasonlót és függetlenül élnénk a mostani államtól:D

2010. aug. 9. 23:34
 7/23 A kérdező kommentje:

itt az oldalon irta valaki hogy nem vok magyar, mert vicceltem egyet a turulmadárral:))és ezzel megaláztam a nemzeti jelképünket amiért őseink a vérükt ontották hmegvédjék stb stb stb....

amugy meg, de bele lehet nyugodni trianonba.. hogyha logikusan nézi az ember, és nem csak töredék infókat tud róla akkor bele lehet nyugodni.. fáj hogy nincs nagy magyarország de értem hogy miér nem lehet...

2010. aug. 9. 23:35
 8/23 A kérdező kommentje:
ANarchikus Népköztársaság?:D
2010. aug. 9. 23:36
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
Népköztársaság? Végülis ha több embert összeszednénk, lehetne közvetlen demokrácia:D
2010. aug. 9. 23:40
 10/23 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként szerintük én sem vagyok magyar. Szóval ezért (is) alapítanék veletek új államot szívesen:D
2010. aug. 9. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!