Hol tudom beperelni a magyar államot?
c) a Magyar Állam vagy magyar állami szerv elleni eljárásban, kivéve, ha a Magyar Állam a mentességről kifejezetten lemondott, vagy ha az eljárás tárgyát a Magyar Államnak vagy magyar állami szervnek olyan jogviszonya képezi, amelynek tekintetében a 62/E. § (1) bekezdése szerint külföldi államot sem illet meg mentesség a magyar joghatóság alól;
az az okom, hogy kizsebeltek, és én nem hagyom szó nélkül.
Egy egész országot hülyének néznek.
Kizsebelt az állam? Nem értem.
Hogyhogy nem hagyod szó nélkül?
Ha a Fidesz koalícióra szavaztál ne háborogj. Te meg én mint nép, ezt akartuk.
Én hülye voltam, de három év múlva ez nem ismétlődik meg!
Szia Gyurcsány Ferenc!
Látjátok,emberek,én megmondtam,ogy vissza fogjátok még sírni a MSzP-t!
Én Jobbikos vagyok,de ha a Fidesz vagy MSzP kérdésre válaszoljak,MSzP!(Főleg,ha kifizetik a vagyonjegyet a nagyszüleimnek,akik végigdolgozták a TSz-t,azok(MSzP)meg Alkotmánybíróságon megsemmisítik.1.000.000Ft-tal tartoztak csak az én nagyszüleimnek.Inflációval tudja Isten mennyivel!)De ha azt az 1.000.000 kifizetnék,biztos,hogy járuk szavaznánk!
Ferenc,emlékszik rá? :D
Fizesse ki,és 3 év múlva nyer!Megint miniszter lesz!(hihi,öszödi beszéd,jó volt!,teszett!Mikor ogja a Fidesz így bevallani):D
én nem lennék büszke a jobbikra sem, pláne hogy az az szdsz utódja...
Nem politikai vitát kértem, hanem rendes választ.
És hozzátenném, én nem szavaztam egyik sz@rra sem, mert én senki zsebét nem tömöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!