Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig erőltetik még az...

Meddig erőltetik még az iskolába járását? Mikor lesz már digitális oktatás legalább a felsőben és közép suliban?

Figyelt kérdés
Most már jó pár tanár meghalt. Nagyon bedurvult Magyarországon a vírus helyzet. Meddig kell még várni?

2020. nov. 6. 05:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#20 Bizony vannak. Egyedül egy átlagos ötödikes nem fog leülni tanulni. Még anyuka azzal se tudja korlátozni, hogy addig kinyomja a wifit/kihúzza a számítógép kábelt mert pont, hogy arra van szükség.
2020. nov. 8. 19:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem fog online tanulni egesz nap egy otodikes. Mi magasan lakunk panelban,igaz az enyem elsos,de egy nyugodt percem sem lenne,hogy mikor esik ki vagy milyen idegent enged be az ajton,aki bekopog. Bezarni meg nem lehet tuz eseten a menekules miatt.
2020. nov. 8. 19:58
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

#22 Ennyi

Ezért is mondtam, hogy középsulikat ha akarják bezárják, oké, az senkit nem zavar, de általános iskolákban még szó szerint gyerekek járnak akik még nem képesek felelősségteljes életmódra. Egy 8-os is 13-14 éves, nagyon fiatal.

2020. nov. 8. 20:02
 24/29 anonim ***** válasza:
22-es vagyok,nagyon gyerekek mèg... Anno voltam en is otthon talan betegen 7-8. osztalyosan,de emlekszem ,h feltem a nagy hazban egyedul.
2020. nov. 8. 20:10
 25/29 anonim ***** válasza:
77%

#24 Az még mondjuk a jobbik rossz.

Én egyszer rendőrségi ügyet okoztam ebben a korosztályba.

Panelban a hatodikról nagy bulinak tartottam dobálgatni a játszótér felé az almát meg lábbeliket aztán nem sokra rá a rendőrök hozták fel az összes ledobált cuccot anyám kíséretében. Valaki állítólag feljelentést tett közveszélyeztetésért.

Mai napig nem értem, hogy tehettem ilyet, nagyon szégyellem.

2020. nov. 8. 20:31
 26/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk akkor még csak hatodikos voltam de itt a bizonyíték, hogy nem érettek arra, hogy egyedül legyenek hosszú órákat.
2020. nov. 8. 20:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Még a középiskolások is gyerekek, arról nem is beszélve, hogy a tanárok nagy része informatikai analfabéta. Legfeljebb a felsőoktatásban lehet hatékonyan megvalósítani a távoktatást, de ott is csak akkor lenne indokolt, ha egy veszélyes vírusból járvány lenne.
2020. nov. 9. 08:00
 28/29 anonim ***** válasza:
49%
Bejelentette....
2020. nov. 9. 10:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Már csak holnapig :)
2020. nov. 9. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!