Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig erőltetik még az...

Meddig erőltetik még az iskolába járását? Mikor lesz már digitális oktatás legalább a felsőben és közép suliban?

Figyelt kérdés
Most már jó pár tanár meghalt. Nagyon bedurvult Magyarországon a vírus helyzet. Meddig kell még várni?

2020. nov. 6. 05:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Alsóan sémiképp nem állítanám át: de mondjuk 6.osztálytól már igen. Okai nem bizonyítható hogy 12 év alattiak terjesztik egyáltalán a kort. 12 fölött már eltudja magát otthon látni a gyerekek, és a digitális oktatásba is be tudnak kapcsolódni. Akkor merült fel bennem ez a kérdés, amikor a volt tanáraimat olvasom hogy belehaltak ebbe a nyavajába. Igaz nem voltak már fiatalok bőven 70+-osok de hát akkor is...
2020. nov. 7. 05:09
 12/29 anonim ***** válasza:
10%
Én amúgy megszüntetnék minden szünetet. Még karácsonykor is járatnám a gyerekeket, meg nyári szünetet se tartanék. Gondolom a szülők szeretnék, ha a kölykükkel nyáron se kéne foglalkozni.
2020. nov. 7. 13:20
 13/29 anonim ***** válasza:
20%

A felnőtt életben sincs nyári szünet.

2020. nov. 7. 14:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Holnap lesz valami szigoritas,nemreg olvastam,majd figyelni kell fb on.
2020. nov. 8. 18:19
 15/29 anonim ***** válasza:

#14 pff...

Most őszintén valami érdemleges intézkedést vársz Orbántól?

2020. nov. 8. 18:25
 16/29 anonim ***** válasza:
27%
Igazabol nem,nem fog bezarni a gazdasag miatt,de kivancsian varom.
2020. nov. 8. 18:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Kötelező lesz a maszk utcán is majd figyeljétek meg 🤣🤣🤣
2020. nov. 8. 18:59
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként, ha megfigyeltétek már nem azt mondja hogy nem fogják bezárni, hanem hogy "megpróbáljuk NEM bezárni.." Tegnap már belengette, hogy várhatók szigorítások (bár szerintem holnap az egészségüggyel, kórházakkal kapcsolatos lesz ez) de én azt mondom a héten dönteni fognak erről is. Egyébként egyre többen állnak ki az iskolabezárás mellett.. Lásd: mai PDSZ-es poszt... :(
2020. nov. 8. 19:03
 19/29 anonim ***** válasza:
72%

Tudsz forrást adni erről, hogy szigorítások várhatóak szó szerint?

Én csak döntésekről hallottam amely nem egyenlő azzal, mást tudtommal nem mondott.

PDSZ már szeptember vége óta be akarta záratni őket. Olvastam a felhívást, hogy aki megteheti az ne küldje a gyermekét suliba, oviba de annyira lesz ez megvalósítva mint mikor a pedagógusokat kérték, hogy tagadják meg a munkavégzést.

Most őszintén, ha van itt gyermekes szülő!

Ti amennyiben megtehetnétek valóban nem járatnátok a gyereketeket főleg suliba?

Hagyjuk már, senki nem ért ezzel egyet. Középiskolák bezárása az amit a nép alá tud írni, többet nem mert dolgozni is kell valakinek.

Egy 5-dikes mellett meg ugyanúgy ott kell ülni.

2020. nov. 8. 19:14
 20/29 anonim ***** válasza:
74%

Igen, pontosítva. Döntéseket mondott. :)

Én már 5.-es koromban EGYEDÜL tanultam, de ezek szerint vannak kivételek..

2020. nov. 8. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!