A kormány tényleg orosz vakcinát akar venni?
Én biztos nem oltatnám magamat azzal.
Putyinék nanitotokkal rakhatták tele.Olyan károsodásokat, viselkedési változásokat okozhat, melyek nem ismertek.
Már a kínai vakcináról is tárgyalnak. Én egyikből se szeretnék kapni. Tudjuk jól, hogy működnek ezek az országok.
Majd ha az EU is törzskönyvezi, engedélyezi, akkor talán beadatnám, de ehhez több hónapos tesztelési, engedélyeztetési folyamaton kell átesni a vakcináknak, ezért kizárt, hogy már januárban elkezdődjön a lakosság tömeges oltása.
Nekem nem elég, hogy Orbán engedélyezi.
Nem olyan egyszerű hatékony vakcinát kifejleszteni. Vannak olyan fertőző betegségek, amikre több évtizede nem sikerült. Lehet, hogy a Covid-19 is ilyen lesz. Akkor lehet majd tömeges oltásról beszélni, amikor lesz már olyan vakcina a világ bármely részén, ami minden feltételnek megfelel. Addig csak porhintés, parasztvakítás az egész. Orbán és Szijjártó felelőtlenül ígérget, hitegeti az embereket. .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!