Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trollhadsereg létezik?

Trollhadsereg létezik?

Figyelt kérdés
Több kényes kérdést feltettem, és észrevettem hogy anonim felhasználók sablon válaszokkal és fölényeskedő viselkedéssel próbálják elbagatellizálni magát a kérdést.

2020. nov. 4. 16:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Szép is lenne akkor mindenki trollkodna, így meg csak azok akik unatkoznak vagy élvezik.
2020. nov. 4. 22:53
 22/40 anonim ***** válasza:
79%
Igen léteznek fizetett trollok. De az itt lévő trollok nagy része egyszerűen beteg ember. Jellemzőik: Mindenkinél intelligensebbnek hiszi önmagát, nincs olyan dolog amihez ne értene jobban másnál, személyeskedő támadó hangvétel, arrogancia, teljesen másról beszél mint maga a kérdés, vitapartner torzított álláspontját támadja, nincs olyan érv, bizonyíték amivel meg lehetne győzni. Lehet hogy ezek a pszichopaták?
2020. nov. 5. 08:58
 23/40 anonim ***** válasza:
79%
22. Egy fontos jellemzőt kihagytam: Amikor a trollok olvassák a leírást, eszükben sem jut hogy róluk van szó. Mert ők mindenkinél mindent jobban tudnak és mindenki felett állnak tudásban,morálisan, szellemileg.Ez a téveszméjük. .-)
2020. nov. 5. 09:18
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

23

És neked nincs esetleg ilyen téveszméd? Hisz éppen azt gondolod, hogy az általad trolloknak tituált embereknél magasabban vagy. Épp egy olyan tipikus ego játszmát játszol le magadban, ahol leértékeled a másikat, ezzel magad érezvén jobbnak. (ahogy én is épp)

Ez nem vezet előre, az vezet előre, ha reflektálsz önmagadra. Kik a trollok? A Fideszesek? Az ellenzék? A vírús tagadok? A hívők? Kik? Jah, akik nem értenek egyet... Értem.

2020. nov. 5. 09:49
 25/40 anonim ***** válasza:
79%
24 Ez a trollok általános leírása,amit sok ember megtapasztal különböző fórumokon. Csak reagáltam a kérdező kérdésesre, hozzád nem szóltam. Ismered a mondást: Akinek nem inge, ne vegye magára...
2020. nov. 5. 10:07
 26/40 anonim ***** válasza:
16%

25

Csak ebben az a probléma, hogy például engem is mindig trollnak hívnak azok a félkegyelműek, akiknek az általános 8 is betett volna.

Általános leírása azoknak, akik trollnak hiszik az embereket:

A tudományt hírből sem ismerik

Azt hiszik, hogy a vélemény nyilvánítása csupán nekik joguk, másnak nem

A vita alapvető szabályaira folyamatosan fittyent hánynak

Ha veszítenek, előveszik az ultimate kártyát, "trollt" kiálltanak

2020. nov. 5. 10:22
 27/40 anonim ***** válasza:
65%
2020. nov. 5. 11:01
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

27

Az összeset ismerem, és érdekesmód ilyennel jössz, ha azt kapod vissza, amit adtál. Nem vicces ez? :) Egyébként a "troll" kiálltás meg náci kártya, na? Az nem zavar, mi? :) Istenem, olyan kis butus vagy te is... :-)

2020. nov. 5. 12:13
 29/40 anonim ***** válasza:
25%
Köszönöm a 15/17/20-as válaszolónak, hogy önként jelentkezett élő példának arra, amit a 12-es válaszomban írtam :)
2020. nov. 5. 12:35
 30/40 anonim ***** válasza:
83%
Köszönjük az élő troll bemutatót! 15/17/20/24/26/28 Pont rólad szólt ez a kérdés! :-)
2020. nov. 5. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!