Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trollhadsereg létezik?

Trollhadsereg létezik?

Figyelt kérdés
Több kényes kérdést feltettem, és észrevettem hogy anonim felhasználók sablon válaszokkal és fölényeskedő viselkedéssel próbálják elbagatellizálni magát a kérdést.

2020. nov. 4. 16:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
22%
Igen, jobboldali vagy baloldali "értelmiséginek" hívják őket...
2020. nov. 4. 17:38
 12/40 anonim ***** válasza:
98%

Léteznek, nem eggyel volt már dolgom itt az oldalon. Most, amikor a koronavírusos pánikot kell kelteni, különösen aktívak. Néhány ismertetőjelük:

- amit írsz, azt nem hajlandók értelmezni vagy direkt félreértik

- nagyon sokat alkalmazzák a szalmabáb-érvelést

- hazugságokkal érvelnek, és ezt nem látják be akkor sem, ha egyértelműen megcáfolod őket

- arrogáns, lekezelő stílusuk van, szinte minden hozzászólásban személyeskednek, hogy a másikat hülyének tüntessék fel

2020. nov. 4. 18:05
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
#12 Pontosan ugyanezt tapasztaltam a coviddel kapcsolatban. Ahogy leírtad minden stimmel 100%-ban.
2020. nov. 4. 18:08
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az jutott eszembe hogy mi van akkor ha az egész oldal megfigyelés alatt van. Gondolok az érdekes törlésekre, amikor belinkelsz egy konkrét megcáfolhatatlan bizonyítékot. Egyszer csak eltűnik nyom nélkül. De amit a 12-es illetve a kérdező leírt már nekem is feltűnt. Standard sablon válaszok, arrogáns lehengerlő fölényes stílus, szalmabábérvelés.
2020. nov. 4. 19:06
 15/40 anonim ***** válasza:
10%

Utolsó 3 nak üzenem, hogy fáradjon el egy pszichiáterhez, ez már beteges paranoia.

Nem fog jóra vezetni, lassan gyíkembereket fogtok víziónálni.

2020. nov. 4. 19:28
 16/40 anonim ***** válasza:
87%
15-ös Te is 1-ft/karaktert kapsz? Még írj pár személyeskedő mondatot lehetőleg fölényeskedő arrogáns stílusban. Tudod, ahogy tanították :-)
2020. nov. 4. 19:38
 17/40 anonim ***** válasza:
0%

16

Nem tanította senki, nem tartozom egyetlen ideológiához sem, bár alapvetően liberális vagyok. A tudománytalan, sült bolondokat nem tűröm.

Javaslom nézz be például a chemtrail rajongói csoportba, ott fogod találni azt a sok embert, aki szerinted fizetett troll, és pl. komolyan veszi a vírust.

Nah, ott kérdezd meg ezt a pénz dolgot. Sokat halljuk, de sajna Gyuri bá meg Bill sem fizetett eddig, lassan nektek kell, ha már ennyire tutira veszed a fizetséget.

Egyébként kicsit durvá a tévhiteid, tényleg nem ártana orvoshoz fordulni, nem rosszból.

2020. nov. 4. 20:16
 18/40 A kérdező kommentje:

17. Ott kezdődik hogy ez egy szavazás. Amíg ide nem érkeztél addig az emberek kulturáltan személyeskedés nélkül írták le a véleményüket.

"sült bolondokat nem tűröm" Ki vagy te? Pont az ilyen önmagukat felsőbbrendűnek képzelő de valójában primitív trollok miatt nem lehet egy kérdést megvitatni. Hatalma EGO, zéró önkritika...

2020. nov. 4. 20:24
 19/40 anonim ***** válasza:
65%

Bakker,ezért fizetnek.

Hol.

2020. nov. 4. 21:00
 20/40 anonim ***** válasza:
15%

18

Továbbra sem úgy működik a dolog, hogy a laposföldes szintén lévő, alacsony intelligenciával megáldott, paranoiás embere írogathat egy fórumon anélkül, hogy bárki más, aki nem úgy látja, ahogy ők, na nekik csendben kellene maradni.

Nem, nem így működik. Van bennetek egy olyan tévhit, hogy ellentek van a fél világ, ti vagytok a lázadók a Mátrixban, és küldik az ügynököket rátok, lol 🤡

Az igazság viszont az, hogy kezd ijesztő méreteket ölteni a hozzátok hasonló elmebetegek száma, és mi, normális emberek már lassan félünk utcára menni, nehogy egy ilyen őrült azt gondolja, hogy gyíkemberek vagyunk. Menjetek már el egy orvoshoz, és vázoljátok már fel ezeket a gondolatokat

2020. nov. 4. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!