Trollhadsereg létezik?
Figyelt kérdés
Több kényes kérdést feltettem, és észrevettem hogy anonim felhasználók sablon válaszokkal és fölényeskedő viselkedéssel próbálják elbagatellizálni magát a kérdést.2020. nov. 4. 16:42
A kérdező szavazást indított:
Igen léteznek , ez a munkájuk
Fizetett trollok nem léteznek
Unatkozó emberek ingyen trollkodnak
Egész egyszerűen túl sok a flusztrált ember itt a GYK-n
63 szavazat
1/40 A kérdező kommentje:
Helyesen: frusztrált
2020. nov. 4. 16:49
2/40 anonim válasza:
Sokan maguktól is hülyék.
Megvan aki unatkozik és nem tud jobbat kitakálni mert a proli agya idáig terjed.
3/40 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor létezik. [link]
4/40 anonim válasza:
Vannak, már itthon is volt Fidesz hirdetés, hogy kiképeznek a fórumozásra xd
Btw itt a többség csak simán nyomorék /szórakozik
5/40 anonim válasza:
Vannak fizetett trollok, minden politikai oldalon, de a többség nem az.
6/40 anonim válasza:
Igen, létezik. Ez a munkánk :) Vannak olyan fizetett trollok (például én), aki minden pártnak trollkodik, attól függően, hogy milyen weboldalon kell írogatni. A GyK-ért az összes párttól kapok 1 ft-t leírt karakterenként, szóval jó bussiness hosszan írni.
7/40 anonim válasza:
#6 Basszus én meg ingyen nyomom.
8/40 A kérdező kommentje:
#6 Őszinte kérdésre, őszinte válasz :-) Köszönöm.
2020. nov. 4. 17:17
10/40 anonim válasza:
Vannak fizetett trollok a fidesznek meg a putyinnak is, de a legtöbb csak simán hasznos hülye, nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!