Demokácia nem is Isten gyemeke?
Na, most, hogy kilibsizted magad jobb lesz a napod?
Esküszöm, próbálom megérteni az ilyen embereket, mint amilyen te is vagy, de egyszerűen nem megy.
Feljössz ide, kiírsz egy abszolút provokatív, semmitmondó kérdést. Minek?
Kezdve azzal, hogy bár előszeretettel használod a kifejtésben a liberális kifejezést, fingod sincs a jelentéséről.
Mondjuk lehet csak én nem vagyok vele tisztában, hogy manapság liberális = aki nem fideszb*zi.
Ja és még egy dolog: Isten nem létezik. Legyetek szívesek egy ország irányítását és a k*rva vallást végre elválasztani.
Most hogy lekaraktergyilkoltál jobb lett a napod? Csak mert sérti a lelki életed.
Esküszöm, próbálom megérteni az ilyen embereket, mint amilyen te is vagy, de egyszerűen nem megy.
Feljössz ide, kiírsz egy abszolút provokatív, semmitmondó kérdést. Minek?
Kezdve azzal, hogy bár előszeretettel használod a kifejtésben a liberális kifejezést, fingod sincs a jelentéséről.
Mondjuk lehet csak én nem vagyok vele tisztában, hogy manapság Fideszes aki nem libsib.zi
Ja és még egy dolog: Isten létezik. Legyetek szívesek egy ország irányítását és a k*rva vallást hagyományát végre elfogadni.
"Ja és még egy dolog: Isten létezik."
Megmutatod, hol? Tudod, az létezik, ami mérhető, bizonyítható matematikailag, fizikailag.
Ja, vagy elég hinni benne? Szerintem meg a fehér nyúl teremtő létezik, aki teremtette a világot. Nekem van igazam, aki mást mond az ballipcsy.
"Ja és még egy dolog: Isten létezik."
Allahnak hívják. Meg fogjuk tanulni !
Ettől függetlenül nagyon gáz, ha egy országban nincs elválasztva a vallás a kormányzástól.
A muzulmán országokban is ez az egyik legnagyobb probléma, csak ott "picit" radikálisabban nyilvánul meg a dolog.
Az 50%-ot sem éri el az Istenben hívők száma az országban, szóval ja, marha vallásos ország vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!