Melyik a fontosabb: Napi 200 nyugdíjas élete vagy 2 000 000 dolgozó ember munkahelye?
Ez az amit nincs jogunk eldönteni.
Bár beleillik a mai értékrend hanyatlasba...
Ettől függetlenül szerintem míg nincsenek nagyobb korlátozások, szerintem nagyjából egyensúlyban van tartva a két csoport érdeke. Hangsúlyozom csak nagy vonalakban.
mert csak a nyugdijasok halnak meg, aha
gondolom nincs apád, anyád, rokonaid
mindenki fontos, kérdező
Melyik a fontosabb: A nyugdíjas nagyszüleid/szüleid/rokonaid/barátaid élete vagy.......
A 2milliót nem tudom honnan vetted?!
Ez a kérdés sima PROVOKÁCIÓ/ HANGULATKELTÉS.
Szomorú, hogy sokan bedőlnek és etetik a trollt.
Tekintettel arra, hogy nincs 2 millió munkahely veszélyben, csak az egészségügyi összeomlás miatt, ezért a kérdés értelmetlen.
Nyilvánvaló a tény, hogy nem fog a munkahelyek fele bezárni csak úgy, hosszú távon, ugyanis az nem lehetséges.
Ellenben jelenleg nem napi 300 ember élete van veszélyben, exponenciális növekedésben van a vírus, így akár napi 3000 halottat is simán lehet feltételezni, amíg nincs egy erős megoldás.
A kalapács és tánc az egyetlen megoldás, de az emberi ostobaság sajnos ilyenkor is jelen van, és csak táncolni akarnak az emberek.
A vicc az egészben az, hogy akik a szabadságot, munkahelyet, pénzt féltik, és emiatt szarnak a védekezésre, pontosan azt fogják elérni, ami miatt félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!