Ön egyetért abban hogy nyugdíjasok főállású munkahelyet töltenek be önkormányzatoknál?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 10:35
1/9 anonim válasza:
Az önkormányzatnál dolgozó nyugdíjasok egyetértenek ezzel, a többiek nem. Én sem!
3/9 Gotland válasza:
Attól függ milyen munkakört is takar ez. Ha nincs hiány képzett munkaerőből az adott munkakörben, akkor ellenzem, mivel így aktív emberektől veszik el a munkát. Ha az adott munkakör hiányszakmának számít és próbálják nyugdíjasokkal pótolni ezt, (ameddig a hiány fennáll) akkor azt támogatom.
4/9 anonim válasza:
Az önkormányzatoknál dolgozó nyugdíjasok 99%-a valakinek a csókos ismerőse.
Pár évvel ezelőtt ugyanis elküldték a nyugdíjas dolgózókat elméletben.
Akik maradtak azok semmit nem csínálnak, kávézgatnak, sütizgetnek.
reggel 9 felé bemennek, délben 1 órás kaja szünet piacozással egybekötve aztán fél 2 kor már készülödnek is haza.
És ezt mind az átlag bérért vagy az alatt dolgozók adójából.
5/9 anonim válasza:
Amennyiben nem lenne más a helyére, akkor nem.
6/9 anonim válasza:
Én többször felvetettem már, hogy ösztönözni kéne a nyugdíjasokat a közfeladatok ellátására, hiszen egy óriási tömeg hever kihasználatlanul egy élet munkatapasztalatával.
Szóval igen, egyetértek, sőt, támogatom.
7/9 anonim válasza:
Szóval az adófizetők fizessenek egyszerre nyugdíjat, fizetést, plusz még egy fiatalnak a munkanélküli segélyét, vagy közmunka-bérét. De ha az utóbbit nem is, akkor is ki van szorítva a munkaképes fiatal a munkaerő-piacról. Kösz, nem!
8/9 anonim válasza:
Nem.
Eseleg akkor, ha nem kap nyugdíjat.
9/9 anonim válasza:
Ha mellette a nyugdíjat nem veszik fel és a munkájukat rendesen elvégzik, nincs kifogásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!