Melyik fajta koronavírus elleni vakcinát kívánja a kormány felvásárolni?
Mindegyik beszerzési projektnek részesei vagyunk.
Ezen túl Orbán nem zárta ki a kínai és orosz beszerzést sem, az EU viszont igen.
Hogy miért, azt nem mondják, ebből megint feszkó lesz, az látható.
"Hogy miért, azt nem mondják"
Hogyne mondanák, pénteken mondták. Nem lehetséges egy unión kívüli országból oltóanyagot vásárolni és használni azt az Európai Unióban, a szükséges és érvényeben lévő uniós eljárásoknak és elvárásoknak való megfelelés hiányában. Ez egyébként nem csak az oltóanyagokra, hanem a gyógyszerekre is vonatkozik.
#12, ezt hallottam, de kamu.
MIÉRT nem? Az a kérdés.
Amúgy dehogynem lehetséges, csak tiltani akarják, aminek számos oka lehet, a korrupciótól a mikrobiológiáig.
Mindenkinek szíve joga hogy be adatja magának a védőoltást.
Én pl.. nem fogom.
Minden fajta tünet nélkül nincs semmi bajom.
Elég erős volt az immunrendszerem hogy ne kapjam el.
#17, az nem magyarázat, hogy van rá szabály.
Abból már túl sok is van, ahogy én látom.
De beleolvastam, és ezt láttam:
"Az EU összes tagállama rendelkezik saját eljárással a központi eljárás hatályán kívüli gyógyszerek saját területükön való engedélyezéséhez. A nemzeti eljárásokra vonatkozó információk általában"
Szóval inkább gondolnék arra, hogy a Pfizer orvoslatogatói Brüsszelben is jártak.
Nem beleolvasni kellett volna, hanem elolvasni.
"A központi eljárás kötelező (!) az alábbi esetekben az új forgalomba hozatali engedélyekhez:
... valamint vírusos betegségek kezelésére szolgáló, emberi felhasználásra szánt gyógyszerek;"
Tetszik vagy nem, az élet szabályok mentén zajlik. Egyébként gondolom azért, hogy ne lehessen minden sz@rt bárhonnan behozni.
#19, látod ezért nem kell iillyemikkel foglalkozni.
Két, egymádnak ellentmondó szöveg is kiszedhető egyazon szövegből.
A EU fel foglalkozzon csak az szabványos uborkával, meg a tyúkok stressz csökkentésével, de itt élet-halál kérdésekről van szó.
Kína megoldotta a problém1t tavasszal, amikor ez a brüsszeli bagázs felszívódott.
4000 éves állam tudja mi a felelőssége a lakói iránt.
Merkel anyu meg a fán ugrált még akkor. 😂
Elvárom a miniszterelnöktől, hogy a magyar szemmel legjobb megoldást keresse, azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!