Min szigorítottak a maszkviselés tekintetében két napja?
Ja oké, én ilyen helyekre nem járok, akkor ha csak utcán vagyok ott nem kell ugye?
Köszönöm egyébként!
Bizony, utcán még nem kell.
MÉG!
De ha így haladunk és intézkedéseket kell hozni akkor szerintem ez lesz a következő amit a kormány elrendel.
Értelme nulla de legalább a látszat megvan, hogy "védekezünk".
"buli, étterem, mozi alapból teljesen be kéne tiltani, nem létszükséglet."
Neked nem, akik ezeken a helyeken dolgoznak, azoknak eléggé az. A hanyatló Németországban a bezárt vállalkozások dolgozói megkapják a bérük 75%-át. A "sikeresen védekező", "Európa gazdasági motorja" Magyarországon ilyenről valamiért szó sincs.
#6: és lehet hibáztatni azokat, akik nem hordják helyesen a maszkot. Ja és lehet egymásnak ugrasztani az embereket.
Büntetést is emelték, ha jól tudom. Tehát a boltoknak még inkább érdekükben fog állni, hogy mindenki takarja a fél arcát.
#8 Így van. Arról nem beszélve, hogy Magyarország hirtelen a térfigyelő kamerák országává fog válni a sok nyugdíjas tekintetében akik vérszemet kapva fognak éjjel nappal az ablakban leselkedni, hogy ki nem visel maszkot,hogy aztán jól beszólhassanak nekik, hogy miattuk tart ott az ország ahol.
Mindenesetre én egy ezer fős faluban lakom, alig látni néhány embert az utcákon, mellettünk hatalmas rét, erdő, mező ahol tehenek legelnek, tiszta nyugalom van. Biztosan nem venném fel. Nem is indokolja semmi. A friss falusi levegőtől senkinek nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!