Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem érzi,...

Az ellenzék miért nem érzi, hogy ezekkel az akciókkal a kormány malmára hajtja a vizet?

Figyelt kérdés
Jakab krumplizsákos performanszára gondolok éppen. Nem gondolt ezzel bele Jakab, hogy a normálisabb fideszes szavazókat felháborítja ezzel a lenéző stílussal? Mert nem minden fideszes embert krumplival csábítanak el. Az ilyen akciókkal nem hinném, hogy szavazókat tudnának maguk mellé állítani, inkább még ellenszenvesebbek lehetnek. Mindezt mondom én is ellenzéki érzelműként, de elborzaszt, hogy az ellenzéktől csak ennyire telik. Egy nevetséges jelenet, nem a Parlamentbe való lenne, ez nem méltó a múltunk nagy politikusaihoz. Vajon egy Teleki gróf megcsinált volna egy ilyet, vagy egy Kállay? Komolytalan akció volt az én szememben, hiába szimpatikus emberként Jakab, de nem tudom komolyan venni, mint politikust.

#politika #választás #balhé #csörte #krumplikomédia
2020. okt. 28. 14:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Dehogynem érzik. Éppen az a céljuk, hogy a Fideszt hatalmon tartsák.
2020. okt. 28. 17:07
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
A Jobbik mióta ellenzék? :D
2020. okt. 28. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
#12 Mondjuk amióta közösen indul a többi ellenzéki párttal és egybe számítjátok a szavazataikat?
2020. okt. 28. 22:04
 14/20 anonim ***** válasza:
38%

Nem,nem... :)

Kormány ellenes de NEM ellenzéki.

Fura,mi?

2020. okt. 28. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"#12 Mondjuk amióta közösen indul a többi ellenzéki párttal és egybe számítjátok a szavazataikat?"

UGyan, évek óta a Fidesz trójai falova a Jobbik. Szerinted bárki tervez velük komolyabban? :D

2020. okt. 28. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Persze, persze, mindenki fideszbérenc, tudjuk. A jobbik, az mszp volt elnöke, az lmp, blablabla.

csak azt nem értem ha mindenki fideszes akkor mégis miben reménykedsz, mitől lenne esélye annak a kevéske valóban ellenzékinek?

2020. okt. 28. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
30%
A pedofil Fideszes kapott 500ezres büntetést a másikat meg 4,5 millióra büntetik mert akart adni egy zsák krumplit a diktatorodnak. Ezt is vedd figyelembe mikor azt írogatod hogy kinek a malmára hajtja a vizet...
2020. okt. 28. 23:11
 18/20 anonim ***** válasza:

"Persze, persze, mindenki fideszbérenc"

Nem mindenki. De a Jobbiknak elég sok húzása volt a Fidesz mellett, ahogy a Schiffer utáni LMPnek is ( mondom úgy, hogy korábban LMP szavazó voltam! )

"mitől lenne esélye annak a kevéske valóban ellenzékinek?"

Attól, ha nem lennének akkora szerencsétlenek amilyenek. Ellenzékiként írom, hogy 1-2 arcot meg a kutyapártot leszámítva szánalom az egész magyar ellenzék és nem csak parlamenti, hanem az önkormányzati is. Megmondom őszintén én jelenleg el nem tudom képzelni, ki tudná eltakarítani a föld színéről ezt a 10 éve regnáló szarházi bandát.

2020. okt. 28. 23:23
 19/20 anonim ***** válasza:

#17 Hiába erőlködsz semmiféle pedofil fideszes nincsen. Ha kaletára gondolsz, akárhogy kínlódtok akkor sem válik tőle fideszessé, kifejezetten nektek ciki, mert még a ballib kormányok alatt lett belőle diplomata.

Nem mellesleg a bíróság ítélte el, kérd számon rajtuk ha nem tetszik.

Jakab meg pontosan tudta mit csinál, képviselőként tudnia kell mit tehet meg a parlamenti ülésteremben és mit nem, milyen következményei lesznek az akciójának.

Tudta is, ezért csinálta. Téged hülyít be vele.

2020. okt. 28. 23:34
 20/20 anonim ***** válasza:

"Nem mellesleg a bíróság ítélte el, kérd számon rajtuk ha nem tetszik."

Mert aztán a bíróságokon vagy az ügyészségen amúgy bármit számon is lehet kérni... :D :D

2020. okt. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!