Az ellenzék miért nem érzi, hogy ezekkel az akciókkal a kormány malmára hajtja a vizet?
A "szép" szavak után,kénytelenek lemenni a kormányzati kommunikáció aljadék szintjére.
példa:
Boldog Karácsonyt!
(Mellesleg...Viktorka már akkor "tudta", a főpolgármestert?!? :) )
Hát ezaz.
”Jakab, hogy a normálisabb fideszes szavazókat felháborítja ezzel a lenéző stílussal?"
Szerintem gondolt, de nem volt biztos benne, hogy mind a három felháborodik. Lehet, hogy azt hitte csak kettő.
#1 Úgy kezdődött, hogy VISSZAütött, ugye?
Annak a Boldog karácsonyt!-nak bizony előzmánye is volt ám. Ha szidom az anyádat és erre te nekem ugrasz akkor sem te leszel az aki kezdte a verekedést, nem?
Igen vicces aljadék szintnek nevezni hogy valaki nem süllyed le egy hazug mocskába hogy leálljon vele sarat dobálni. Igen fura értékítéleted van neked is meg a #4-esnek is.
1.
A 2018. decemberi ellenzéki hisztit el tetszette felejteni:)
A kormányon én is szívesen látnék mást,de nem a roncskoalíciót!
#5-ös!
Khmmm.
Köszönöm az erkölcsi lenézés beismerését!
Ritkán olvasható ez kormány párti oldalról!
A KORMÁNYFŐ(!),lealjasodott,az ellenfél szintjére!
PÉLDÁT mutatott!
Mit vártál ezután?
Még a végén azt is elismered,hogy a Fidesz kormányzat UGYANAZT csinálja,amit az előzőnyolcév!!!
:)
Szeretnél kimászni ebből?!?
Írd! :)
Ooo te nagyon nem ismered a magyar országgyűlés történetét, vagy valami nagyon romantizált kép élhet benned a régmúlt politikusairól.
Szerintem, ha ez sérti a fideszes szavazok lelkét, akkor tán nekik kellene számonkérniük a választott pártjukon, hogy kerüljék a kurvázást, jachtozást, krumplin való szavazatvásárlást.
A jelenlegi ellenzék nem épp egy dicséretre méltó társaság, de ne szépíts, a kormány oldalon sem Teleki grófok vannak, hanem rezsi ogrék.
Leírtam, hogy nem vagyok fideszes. Minő kár, hogy aki kritikát fogalmaz meg, egyből a Fidesz embere lesz.
A múltkor már az ellenzéki politológus, Ceglédi Zoltán is lehordta a sárgaföldig a krumplizó idiótákat (politikusokat és kommentelőket egyaránt), de úgy tűnik, rá sem hallgatnak.
Amúgy már csak azért is röhejes ez a krumplizás, mert ha a "jutalmazottak" eleve fideszes szavazók lennének, akkor nem lenne szükség a zsák krumplira. Mivel azonban ezeket egyáltalán nem érdekli a politika, ideológiáról, vagy világnézetről tán még nem is hallottak, csak a kézzel fogható "adományokkal" lehet őket szavazásra bírni (ossza akár az MSZP, akár a DK, akár bárki más).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!