Ha az ellenzék 2022-ben is elveszti a választást lehet tartani valódi forradalomtól?
"mégpedig hogy mindenki összefog Orbánék ellen és mindenhol egy közös jelöltet indítanak. "
Várjuk ki mi lesz 2022 tavaszán.
Még semmi sem biztos. Addig a jobbik lesüllyed a béka hátsója alá, a mi hazánk erősödik - és nem áll be a roncskoalícióba. A momentum még rájöhet, hogy a párt megszűnését fogja jelenteni ha egy listán indulnak, hiszen ők még nincsenek benn a parlamentben, soha nem szavaztak így rájuk az emberek parlamenti választáson, az EU-s képviselőik pedig azokat is eltántorítják akik korábban rájuk voksoltak. Az mszp-ről sem tudni hogy léteznek-e még 2022 tavaszán vagy feloldódnak addig a dk-ban és egyes tagjaik éppen úgy menekülőre fogják és külön indulnak, mint Szanyi vagy a jobbikból kimenekült Mi hazánkosok.
#4 Miből gondolod hogy megpróbáltam részrehajlás nélkül fogalmazni? Egyszerűen leírtam azt amit látok és hogy egyáltalán nem az lesz a helyzet - szerintem - 2022 tavaszán, mint amit most látni az ellenzék köreiben.
Gondolj vissza arra mi volt 2018-ban és mennyi változás történt már a 2019-es EU választásra is ahhoz képest, vagy hogy azóta mennyire más lett a helyzet. Egy dolog maradt csak azonos, a fidesz-kdnp vezet a biztos pártválasztók körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!