Mi a véleményetek az SZFE kapcsán?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 19:10
51/56 anonim válasza:
Egy félévet buknak ezzel. De, ha nekik megéri, akkor csinálják.
52/56 anonim válasza:
Én most érzem először, hogy a Fidesznek van oka félni. Voltam a netadós tüntetésen is, nagy volt és erős, de most olyan összetartást érzek, amit még nem. Még fideszes ismerőseim is a fiatalok pártjára álltak, pedig eddig mindenben a kormányt támogatták (nem sok emberről van szó, kettőről). Szóval szerintem a kormány ezt nagyon benézte, egyszerűen túlléptek egy határon.
53/56 anonim válasza:
#52 Ez nem jött be ez a kamu szöveg. Ugyanis nekem meg az ellenzéki ismerőseim nagy része soha nem is hallott a történtekről és le se sz@rja mit csinálnak ott abban az épületben. sokan meg éppen úgy hülyeségnek tartják, mint a nem ellenzékiek.
54/56 anonim válasza:
52-es, mi itt élünk 3 utcányira, elég fura lenne, ha nem hallottunk volna róla. A stílusod egyfajta beismerés krumplibohóc :D
56/56 anonim válasza:
Ez akarna lenni a magyar BLM.
Neomarxista forradalom, csak nincs Magyarországon támogatottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!