Hogyan mondhat ilyeneket a pápára egy olyan kormánypárti tag, akinek a pártja magát kereszténynek vallja?
Hogyan illetheti hülye, migráns, argentin libsi pápa jelzőkkel egy kormánypárti politikus azt a pápát, akinek a pártja a "hülye pápa" egyházához tartozónak vallja magát? "Magyarország keresztény ország", de a pápát nevezhetem hülye, libsi migránsnak.
Csak én érzek ebben hatalmas ellentétet??!
Ismét egy csodás ultimate érv: Azért nem akarsz vitatkozni velem, mert nekem vannak érveim!
Ezt beláthattad volna már korábban is. :)
Teljesen értelmetlen, amit írtál. Nincs narancssárga szemüvegem, csak folyamatosan hülyeségeket írsz, a legutóbbi kommentedben is.
De felesleges reagálnom bármelyikre is, mert úgyis csak azt fogod írni, hogy én egy elfogult hülye vagyok. Értem, érvek nélkül csak erre telik.
Nem, azért nem akarok veled vitatkozni, mert
1. semmi értelme,
2. bármit írok, akkor sem hiszed el
Függetlenül a politikától:
Isten VALÓDI egyháza távol áll attól a pénzhajhász, elitista bűnszervezettől, amit ma a legtöbben “egyháznak” és “kereszténységnek” neveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!