Hogyan mondhat ilyeneket a pápára egy olyan kormánypárti tag, akinek a pártja magát kereszténynek vallja?
Hogyan illetheti hülye, migráns, argentin libsi pápa jelzőkkel egy kormánypárti politikus azt a pápát, akinek a pártja a "hülye pápa" egyházához tartozónak vallja magát? "Magyarország keresztény ország", de a pápát nevezhetem hülye, libsi migránsnak.
Csak én érzek ebben hatalmas ellentétet??!
19!
Tehát azzal védekezel, hogy neked fel sem tűnt, hogy kérdésben is hazudsz? Azon a tényen, hogy a kérdésben hazug állítást fogalamzaol meg semmit sem változtat, hogy még buta is vagy.
Ja, értem! A szólásszabadság csak a komcsiknak jár! Mindenki más kussoljon!
Jó, látom ráléptek a tyúkszemedre, de kérlek, fröcsögj máshol! A butaságot meg inkább hagyjuk.. ;)
A szólásszabadság meg még mindig nem egyenlő azzal, hogy barom módjára mondok mindent, tök meggondolatlanul, és más véleményére, meg érveire magasról teszek. De látom, nekem ez a normális. Egyébként a komcsizást mellőzd kérlek, mivel nem is éltem még a kommunista időszakban, de miután én tanultam történelmet is, nem gondolom, hogy követendő példa az övék.
22!
Dönts már el, hogy szándékosan hazudtál a kérdés kiírásában vagy szimplán hülyeséget írsz! Harmadik opció nincs.
Nem éltél a kommunista időszakban, ezért nem vagy komcsi? Jé, mégis milyen jól tud a ballib oldal nácizni, meg fasizstázni midenkit, aki nem szimpatikus nekik!
Ne terelj Kérdező!
Engem nem zavar, ha másnak az enyémtől eltérő a véleménye. A nézeteimről itt annyit lehetett megtudni, hogy nem szeretem az sunyi csúsztatásokat és a gerinctelenséget, valamint nem szeretem a mellébeszélést.
Jeleztem, hogy a kérdésedben is tényszerűen hazudsz. Lehetőséged lett volna az írni, hogy "bocs, hülye voltam, keverem a fogalmakat", de ehelyett tőled csak ennyire futotta: "A butaságot meg inkább hagyjuk.. ;)"
OK, tehát beismerted, hogy az első gyanúm volt igaz: Szándékosan hazudtál a kérédésedben.
Sz@r érzés lehet, amikor rajta kapnak.
Csodás ez a reakciód is: "Te kezdtél dobálózni mindenfélével, mint ami jellemző is a politikai fanatizmusban szenvedőkre."
Tehát érv nulla, a másik hülye, neked mindig igazad van.
Bocs, de ez már egy oviban is kevés. :)
Kiírtál egy uszító álkérdést, de túltoldtad. Nyilvánvaló, hogy a kérdésed egésze ugyanolyan hazug, mint ahogy a részletei.
"Én a helyedben elkezdeném szégyellni magam, mert kimondottan rosszindulatú vagy, és uszító. A kérdésem nem volt az, te tetted azzá a válaszaiddal."
Ügyes trükk ovis szinten, hogy minden, amit én mondok rólad, azt gátlástalanul visszadobod. Csak nálam nem működik. :)
Fussunk neki újra:
A kérdésedben szerepel a "kormánypárti tag". Nem szoktunk ilyen szókapcsolatot használni, ezért könnyen "kormánytag"-nak értelmezhető. Ezzel önmagában még nem lenne bajom, de fokozod.
A kifejtésben már "kormánypárti politikus" politikus szerepel, ami egyértelműen hamis, csak itt még nem derül ki a hazugságod.
A következő gyanús jel, hogy ez nem valódi kérdés, hanem ballib propaganda, hogy semmilyen hivatkozást nem adsz meg. Hiszen így azonnal kiderülne, hogy sem politikushoz, sem a kormányhoz semmi köze a kérdésednek.
A kamukérdés ténye aztán el is dől: "Csak én érzek ebben hatalmas ellentétet??!"
A "csak én gondolom" és a "csak én érzem" típusú kérdések nem valódi kérdések, hiszen a kérdés megválaszolhatatlan. És nyilvánvaló, hogy bármilyen kérdésre lesz legalább egy jelentkező, aki egyetért veled. És akkor mi van?
A következő hozzászólásodban (#5) ismét összemosol dolgokat. A kérdésedben benne van az a hazugság, hogy aki Fidesz tag, az hívő keresztény ("ha én keresztény vagyok"). Ez semmiből nem következik. Még abból sem - kapaszkodj meg! -, hogy a Fidesz egyik ideológiája a kereszténydemokrácia. Olvass utána a kereszténydemokrácia és a vallás kapcsolatának és változásainak.
Ebben a kommentedben a következő rekcióddal ("Dehogy, csak akkor ne is mondja") azt állítod, hogy a Fidesz (és a KDNP) keresztény párt.
keresztény != kereszténydemokrata
#8!
Itt nem adtál magyarázatot arra, hogy miért egy 3 évnél idősebb történetet vettél elő és ezt miért "felejtetted el" megemlíteni. Az Öszödi beszédes válaszod azért sántít, mert arról a beszédről mindenki tudja, hogy nem most hangzott el. Senki sem próbálja Gyurcsány beszédét úgy tálalni, mintha most szivárgott volna ki.
Tehát megint rajta lettél kapva egy csúsztatáson és csak egy hamis magyarázatra futotta tőled.
Nem rosszindulatú és nem is uszító, hogy felhívtam a folyamatos csúsztatásaidra, uszításodra a figyelmet. Naívság lenne ennyi hazugság után bármit is komolyan venni tőled.
Már ne is haragudj, de te tök hülye vagy! Semmi hazugság nincs abban, amit írtam, de látom akkor élvezed, hogy hülyének nézhetsz másokat.. De akkor kapaszkodj meg te is! Egy, a YouTube-ra 2 nappal ezelőtt feltölött videóban szerepel, amit "Bayer Nem Politikus, Nem Is Fideszes, Csak Publicista Zsolt" fogalmazott meg a római pápával szemben, és miután számomra ez teljesen ismeretlen volt, azzal sem voltam tisztában, hogy mikori interjúról van szó. Miután ezt valaki megjegyezte, reflektáltam azzal, hogy az őszödi beszéd is 14 éves, mégis azzal azonosítja mindenki Fletót. Jobbak ezt már általános iskolában sem szószerint, betűről-betűre értelmezik, hanem értik a mögöttes tartalmat: lényegtelen, hogy mikor hangzott el, a tartalmon nem változtat, az emberek véleményére most is lehet kíváncsi valaki, mellesleg újból elmondom, számomra ez eddig ismeretlen volt.
Igazából arra kell rájöjjek, hogy teljesen mindegy, hogy mit írok neked, teljesen fölösleges bármilyen érvet-ellenérvet megfogalmaznom, úgyis úgy fogsz válaszolni, hogy neked legyen igazad. Ismerek ilyen embereket, és nem örvendenek túl nagy népszerűségnek. Ezt így hívják egoizmus, és ha már a pápánál tartunk, akkor se te, se én nem vagyok tévedhetetlen. Hiába bizonyosodnál meg róla, hogy tényleg nem állt szándékomban hazudni (sőt, nem, hogy nem állt szándékomban, nem is tettem), akkor sem hinnél nekem. Egyébként meg, egyik pártnak sem vagyok a követője, miután, ami ma zajlik itthon nem követendő példa se bal, se jobboldalon. Egy ilyen ellenzék soha nem fogja leváltani a kormányt, ez a kormány pedig soha nem fog az emberek elvárásainak megfelelni.
Részemről ennyi volt, te nyugodtan írhatsz a narancssárga szemüvegeden keresztül, az én lencsém marad színtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!