Hogyan mondhat ilyeneket a pápára egy olyan kormánypárti tag, akinek a pártja magát kereszténynek vallja?
Hogyan illetheti hülye, migráns, argentin libsi pápa jelzőkkel egy kormánypárti politikus azt a pápát, akinek a pártja a "hülye pápa" egyházához tartozónak vallja magát? "Magyarország keresztény ország", de a pápát nevezhetem hülye, libsi migránsnak.
Csak én érzek ebben hatalmas ellentétet??!
A pápa semmiféle földi helytartó.
A pápákból a történelem során mindig voltak farizeusok.
Mondjuk, az elődje jobb volt, ő legalább iszlám bevándorlásellenes volt.Kvázi ez egy pápának a dolga.
Európa területén, Magyarországon különösen, sok száz, sok ezer ember hullatta a vérét,hogy ne történjen meg az iszlamistás.
Mások meg telepítik befele az iszlámot, ami bicskanyitogató, mert akkor semmit sem érnek, akik meghaltak az iszlamizáció elleni csatákban.
#3!
Nem az a lényeg, hogy te mit mondasz a pápára. A kérdés lényege az, ha én keresztény vagyok, nem mondok kígyót, békát a pápára, főleg nem úgy, ha a kormány egész politikája a keresztdénydemokrata szellemre épül.
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy fideszes vagyok, de utálom Orbán Viktort..
Dehogy, csak akkor ne is mondja
5#
Miért is nem lehet kritizálni a pápát?
Nem a királya senkinek.
Mellesleg, nem minden katolikus.Egy református miért ne véleményezhetné negatívan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!