3149 új fertőzött ma, egyértelmű, hogy a svéd "mindent engedjünk meg" modell megbukott és kijárási tilalomra van szükség. Mikor lépi már meg végre a kormány?
Figyelt kérdés
Az emberek ugyanúgy élik felelőtlenül a mindennapjaikat, tokba az idősebb és betegebb állampolgárokra. Egyértelmű hogy ez így nem állapot, a sportlétesítmények, vendéglátó helyek és nem-élelmiszer üzleteket mind-mind be kellene 1 hónapra zárni, az otthont pedig csak indokolt esetben lenne szabad elhagyni.2020. okt. 25. 09:46
21/25 anonim válasza:
Már a svédek is bevallották, hogy megbukott a kezdetekkor alkalmazott módszer.
22/25 anonim válasza:
Nagyon helyes! Csak így tovább!
Bravo!
De azért ne lepődj meg, ha egyszer emberedre akadsz! Szerintem ezzel a mentalitással nem sokat kell várnod erre.
Egyre fogy az emberek türelme, de te csak dobjál rá egy lapáttal nyugodtan!
Hát szép napot neked, és további jó feljelentgetést!
24/25 anonim válasza:
Szerintem tényleg, ha féltek és azt mondjátok hogy a gazdaság nem ér ennyit, akkor szépen felmondtok, és nem mentek sehova otthon maradtok 1_2_3_10 évig, és akkor tuti nem kapjátok el.
25/25 anonim válasza:
Én egyetértek veled és szerintem is tarthatatlan az állapot és az emberek hozzáállása. Minden nap nagyon elkeresít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!