3149 új fertőzött ma, egyértelmű, hogy a svéd "mindent engedjünk meg" modell megbukott és kijárási tilalomra van szükség. Mikor lépi már meg végre a kormány?
Éreztem hogy egy órán belül valaki ezt megkérdezi, de ahogy olvasom a kérdező még a provokatív fajta is, délután érdemes lesz visszaolvasni ezt a kérdést, ha addig még meglesz.
Amúgy meg minden hétvégén magasabb szokott lenni, nincs ebben semmi, péntek bulik, szombaton tesztelnek.
1. A betegség főleg az adót nem fizető nyugdíjasokra veszélyes, akiket az elöregedő társadalom miatt egyre nehezebb fenntartani.
2. Minnél több a beteg, annál hamarabb elérjük a nyájimmunitást, tehát annál hamarabb vége lesz az egésznek.
A Svéd modell tényleg megbukott, mivel túl kevés az új fertőzött. Ha rajtam múlna, engedélyezném a nagyobb tömegrendezvényeket(Pl Balaton sound...) is.
Engem e legjobban az "zavar" a kommunikációban,hogy azt halljuk A magyarok betartják az szabályokat,és vigyáznak!...CSAK külföldről hordozható be a fertőzés....A határokon megfelelő a szűrés!...Szigorú szabályok vonatkoznak a hazatérőkre,és az átutazókra!...A tesztelés mennyisége és minősége megfelelő!...
Hogy a rossebbe lehetnek akkor most ekkora ugrások az adatokban?
1.A magyarok NEM tartják be a szabályokat ("Cili néni"+a kormányzat mellébeszél)
2.A tesztelés,eü szabályok NEM megfelelőek,nem alaposak.("Cili néni"+a kormányzat mellébeszél)
Mi az az "opció",amiből meggyőződhetnék arról, hogy a kommunikáció IGAZ?!?
miért izgulsz?
Igaziból ennek a többszöröse van minden nap. jó, most is, de hát az már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!