Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyedülálló nők/férfiak...

Az egyedülálló nők/férfiak egy részét miért zavarja, ha a kormány kiemelten támogatja a családoakt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a babaváró hitelre, a CSOK-ra, az ingatlan illeték elengedésére és az 50%-os ingatlanfelújítási támogatásra. A 4 gyermek után jár SZJA mentességről már ne is beszéljünk. Mert teszem azt párommal nagycsaládot akarunk és mellé még az állam is támogat minket az miért olyan nagy probléma? Szép családi házat fogunk venni olyat, amilyen ezek nélkül a támogatások nélkül elérhetetlen lenne és mégis fanyalog ránk pár ember.
2020. okt. 24. 14:48
1 2 3 4
 31/40 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Elnézést a pongyola megfogalmazásért, de jeleztem a válaszomban, hogy nem akarok a kelleténél pontosabb lenni, nem is tudnék, hiszen nem szakterületem.

Ezzel együtt sincs igazad, többről van szó, mint az élelmiszer, beletartozik az energia és egyebek is. A lényegen pedig nem változtat, többet fogyasztunk, mint amennyit fenntarthatóan meg tudunk termelni, ezért az ország túlnépesedett, és ez tény.

2020. okt. 25. 14:13
 32/40 anonim ***** válasza:

De nem fogyasztunk többet, mezőgazdaságilag az országunk túltermel, és pont ezért van mezőgazdasági import itthon.

Tényleg nem értessz hozzá.

2020. okt. 25. 14:17
 33/40 anonim ***** válasza:
Jahh egyébként annyira nem fentarthatóan termelünk, hogy a rendszerváltás óta, az erdővel borított területek száma egyre csak nő. Kb 20-30%-kall.
2020. okt. 25. 14:20
 34/40 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
Mint írtam, többről van szó az élelmiszernél. Olvasd el még egyszer, amit írtam. De azt is elfogadom, ha megmutatod azt a kimutatást, ahol le van írva, hogy nem vagyok túlnépesedve, lehet, hogy az én forrásaim elavultak.
2020. okt. 25. 16:13
 35/40 anonim ***** válasza:
Amikor ilyen témáról van szó ne szűküljünk le Magyarországra könyörgöm !! Senki nem érti hogy ez a téma az egész bolygót érinti ?
2020. nov. 28. 04:24
 36/40 anonim ***** válasza:
(*mármint a túlnépesedés)
2020. nov. 28. 04:25
 37/40 A kérdező kommentje:
Ha ennyire zavar a túlnépesedés, tehetsz ellene.
2020. nov. 29. 08:55
 38/40 anonim ***** válasza:
Mit ? Minden masodik embert kikene nyírni vagy mi ?😂😂
2020. nov. 29. 09:22
 39/40 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

"Ha ennyire zavar a túlnépesedés, tehetsz ellene."

Nem értem, minek veszekedned, kérdező. Megkérdezted, miért zavar a kormány családpolitikája, én meg leírtam az egyik okot.

2020. nov. 29. 10:08
 40/40 A kérdező kommentje:
Nem veszekszek csak mikor már annyira ostobák az emberek már nem hagyom szó nélkül.
2020. nov. 29. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!