Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyedülálló nők/férfiak...

Az egyedülálló nők/férfiak egy részét miért zavarja, ha a kormány kiemelten támogatja a családoakt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a babaváró hitelre, a CSOK-ra, az ingatlan illeték elengedésére és az 50%-os ingatlanfelújítási támogatásra. A 4 gyermek után jár SZJA mentességről már ne is beszéljünk. Mert teszem azt párommal nagycsaládot akarunk és mellé még az állam is támogat minket az miért olyan nagy probléma? Szép családi házat fogunk venni olyat, amilyen ezek nélkül a támogatások nélkül elérhetetlen lenne és mégis fanyalog ránk pár ember.
2020. okt. 24. 14:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Miután újra végigpörgettem az egészet, megállapítom, hogy megoldásnak nyoma sincs.
2020. okt. 25. 09:19
 22/40 A kérdező kommentje:
De azért ki tudod találni, hogy aki a tulnepesedes miatt aggódik hogy tehet ellene.
2020. okt. 25. 09:27
 23/40 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet hogy azért fanyalognak rátok, mert kretének vagytok?
2020. okt. 25. 09:30
 24/40 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább te lehetsz az.
2020. okt. 25. 09:43
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem te
2020. okt. 25. 09:54
 26/40 A kérdező kommentje:
Hülye vagy csak nem forogsz.
2020. okt. 25. 09:55
 27/40 anonim ***** válasza:
Hülye vagy és még forogsz is.
2020. okt. 25. 10:46
 28/40 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, nem vagyok rájuk irigy. Nagyon szépek ezek a állami támogatások, de valami nagyon fontos kimaradt belőle. A 3 gyereknek miből lesz 3X1 pár cipője, 3 gyereknek a teljes ruhatárát honnan töltik fel? Az élelmezésüket támogatja az állam? Az lesz mint régen a legidősebb gyerek ruháját megörökli a soron következő testvér? A tehetősebbeket ez nem érinti. viszont sokan a nyomorba vállaltak 3 gyereket.
2020. okt. 25. 12:43
 29/40 A kérdező kommentje:
Akár egyik megorokli a másik ruháját. Mi a baj ezzel?
2020. okt. 25. 13:15
 30/40 anonim ***** válasza:

Deák Dominik, nem azért kérdeztem mert nem tudom, hanem mert érdekelt te miből szürted le.

A túlnépesedésnek semmi köze az erőforrásokhoz.

Túlnépesedés az, ahol egységnyi terület, eltartóképességét meghaladja a populáció. Ez csakis az élelmiszertermeléshez van köze.

Az erőforrásokhoz nincs köze.

Attól hogy egy fejlett ország területén nincs vasérc, tehát hiányzik egy erőforrás, még az ország nem lessz túlnépesedve. Az erőforrásokat megosztják az országok.

2020. okt. 25. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!