Az egyedülálló nők/férfiak egy részét miért zavarja, ha a kormány kiemelten támogatja a családoakt?
Általában a feminista nőket, homoszexuális férfiakat zavarja.
Miért?Pusztán irigységből.
A nemzet legalapvetőbb egysége a család.
Igen, az mondjuk hozzá tartozik a történethez, hogy középkorú heteroszexuális férfi vagyok.
Első voltam. :)
Miért zavarna engem, hogy másoknak jó?
Támogatom a család támogatást.
Sőtt nem vagyok mozgás sérült, de a mozgássérültek támogatását is támogatom.
Azért, mert közben fizetik a kemény adót, és abból a visszamaradó kevés pénzből kéne lakást vennie azon a piacon, amit mesterségesen pumpál a támogatási rendszer. A családokra így is rengeteg megy el, rekord hosszú ideig van közös kasszából fizetve a CSED, GYED, GYES, az oktatási és eü rendszer, stb. Erre jön pluszban az adókedvezmény meg a millió támogatás. Mindezt úgy, hogy semmiféle garancia nincs arra, hogy a felnövekvő gyerekek ezt a gáláns befektetést majd visszahozzák.
Mondom ezt úgy, hogy nekünk van gyerekünk, bizonyos támogatásoknak haszonélvezői vagyunk. Mégsem értek egyet az ilyen torz támogatási rendszerrel. Mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit el bír tartani önerőből...
9-es vagyok, abba már bele sem megyek, hogy támogatások terén a család fogalma sem egységes... A család 3 gyerektől indul, házasság esetén, lehetőleg magasabb jövedelemmel. Speciálisabb élethelyzetekben, alacsony jövedelemmel töredékét bírod kihasználni a támogatásoknak.
Csak ugye jó kérdés, hogyha olyanoknak adják a támogatást, akik alapból megoldják, az mire jó pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!