Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az összes környező országba...

Ha az összes környező országban bezártak az iskolák, itt hogyhogy nem?

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 00:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Mert nem indokolt
2020. okt. 24. 09:29
 22/29 nemaRendőrség ***** válasza:
73%

Egyetemen oktatok, kaptunk egy hétvégét anno hogy álljunk át távoktatásra. Borzalmas lett, nem adtak semmiféle útmutatást, volt aki felvette az órát mintha a teremben adná elő és elküldte, volt aki ezt csinálta teamsen stb helyeken.

Volt az aki csak kiküldte az anyagot hogy olvasd el, nézd meg majd vizsgán találkozunk.

Gusztustalan állapotok uralkodtak. Szeptemberben több egyetem tervezett átállni önként. De leszólt a kormány hogy elmegyünk a búba, mert amit csináltunk semmi nem volt.

Aztán most szép lassan kezd megint visszaállni, mert egy diák nem jön be, inkább oldjuk meg távoktatással, de rendesen.

Most volt felkészülési idő, volt tapasztalat, egyetemistáknál, néhány tárgy esetében azt mondom hogy alkalmazható.

De hogy egy kisiskolás hogy fog megtanulni írni??

Egy lázadó kamasz hogy fog felkészülni így érettségire??

Mindenesetre ahol visszahozzák ott a szemészek, idegorvosok és szemcsepp gyártók jól járnak.

2020. okt. 24. 10:35
 23/29 anonim ***** válasza:
20%
Ezek félelmetes helyzetek és bizonytalan benne fejest ugrani. Én például 8 évesen bepisiltem, mert nem tudtam kigombolni a nadrágom és Büdi Lilinek meg Pisi Lilinek csúfoltak az iskolában. Meg néha Bepisililinek.
2020. okt. 24. 10:37
 24/29 anonim ***** válasza:
79%
Nemrég olvastam, hogy vérrög miatt évente 40 ezren halnak meg Magyarországon. Ez napi 109 halálesetet jelent. Koronavírusban mennyien halnak meg naponta? Na ezért nem értem a korona körüli hisztit.
2020. okt. 24. 18:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Leszarom, akkor is be kell zárni
2020. okt. 25. 12:05
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
KELL? Ki vagy te, hogy kötelező érvényű utasításokat akarsz adni a kormánynak?
2020. okt. 25. 12:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Ha a családtagjaid meghalnak a vírusban, akkor is ezt mondod?
2020. okt. 25. 15:23
 28/29 anonim ***** válasza:
18%
Igen, de nem értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz.
2020. okt. 25. 15:48
 29/29 anonim ***** válasza:
26%

Fityeszes barataim!

Ertem en az elfogultsagot,de konyorgom megis hany elhunytat szeretnetek egy nap? Ahhoz hogy belassatok a szigoritas tenyet?!

Be kell zarni az iskolakat,vasarlasi idosav kell,rendezvenyek letszamanak a korlatozasa, éjszakai kijarasi tilalom! Egyelore!

2020. okt. 28. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!