Ha az összes környező országban bezártak az iskolák, itt hogyhogy nem?
10
Mivel jobb Felsőőrben tanulni mint magyarban?
Anno olyanról is halottam hogy egy család magyarban lakik de Burgenlandba járnak melózni ami ugye már megszokott de az furcsa volt első hallásra hogy a gyerekeiket is oda viszik le teszik a buszmegállóba és jön értük a suli busz aztán be viszi őket majd ott tanulnak mindent,délután pedig le teszi ugyan úgy suli busz majd a szülők fel veszik őket és mennek haza.
Finomabbak az iskolai ebédek is és jobb az oktatás is ahogy mondták mert ezek a gyerekek még csak 2 osztályosok voltak.
Magam ellen beszélek nyilván sokkal jobb ott minden sokszor jártam már Ausztriában több helyen és tetszik is minden,nagy szép de komolyan van ahol már szinte olyan sterli minden hogy az már fáj, jók az ételek is meg úgy minden de azért csak fel tettem egy egyszerű kérdést.
"összes környező országban" Erre felsoroltál 5 darabot, ahol amúgy sincs teljes bezárás.
Nem mellesleg azért elég egyértelmű, hogy a diákok jó részénél ez arra megy ki, hogy jó volt a dupla nyáriszünet, és mindenki jobban szeret otthon lenni, mint suliban üldögelni, de rengetegszer le lett írva, nem lesz ilyen, nem a semmiért pakoltak sok helyre hőkaput meg ilyesmiket.
#11:
Jó, akkor hagyd el az országot és költözz ki ezek valamelyikébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!