Csak nekem hihetetlen, hogy minden környező országban nő a koronavírusos beteg száma csak nálunk nem?
Ne aggódj!
Amint a sok idióta hazánkfia kimegy nyaralgatni külföldre, majd hazajön, lehet még itthon is változni fog a statisztika....
Szerintem Magyarországot épp időben zárták le és megtették a megfelelő intézkedéseket.
Én Németországban élek. Itt sem idősáv sem semmi nem volt. Kötelező maszk viselet és kb. ennyi.
Nagy megszorításokról és kontakt tiltásokról volt szó. Április elején elmentünk sétálni a párommal, a rendőrséggel szemben 10-12 húszon éves bandázott, focizott stb. Nem igazán láttam, hogy betartatnák a dolgokat. Munkahelyeken is csak maszkviselet kötelező, néhol rövidített időben. Az én munkahelyemen 800 főből 15en voltak eddig fertőzőttek. Volt egy pár, ahol a nő elkapta a vírust, a férje pedig nem. Egy háztartás, egy ágyban alvás, kontakt, de mégsem kapta el...
Nálunk is elkezdett növekedni a naponta igazolt fertőzésszám. Az aktív esetek száma is most már stagnál, pedig eddig elég rendületlenül csökkent.
"Az egész egy nagy átverés, még nem vetted észre? Kimutatták, hogy már egy éve jelen volt a vírus"
Ha most arra gondolsz, hogy egy 1 éves barcelonai szennyvízmintában kimutatták a vírust, akkor közlöm: kiderült, hogy félreértés történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!