Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak nekem hihetetlen, hogy...

Csak nekem hihetetlen, hogy minden környező országban nő a koronavírusos beteg száma csak nálunk nem?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 19:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%
Sz*rok a kínai tesztek.
2020. júl. 1. 11:10
 12/39 A kérdező kommentje:
És vajon az egész országra kiterjedő tesztelést mivel csinálták? Mennyire lehet azoknak az adatoknak hinni?
2020. júl. 1. 11:14
 13/39 lencsefőzelék ***** válasza:
81%

A 322-es számot érdemes figyelni.

[link]

2020. júl. 2. 02:03
 14/39 anonim ***** válasza:
19%
Ez is olyan vírus mint az influenza, 10C fokban terjed legjobban. Nem ettől kell félni és különben is a szájmaszk viselése nem óv meg senkit a fertőzéstől ez olyan mint halottnak a csók. Benne van az adatlapjában kisbetűvel persze.
2020. júl. 2. 03:13
 15/39 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz utolsó. Ha így lenne nem maszkban műzltenének az orvosok sem. Igenis véd!
2020. júl. 2. 09:58
 16/39 A kérdező kommentje:
Az én f2es maszkom papírjan 95 %os védelmet ír ha szakszerűen hordod. Azért az elég jó.
2020. júl. 2. 10:00
 17/39 anonim ***** válasza:
29%

Igen, de a te ffp2-es maszkod sem véd 3 óránál tovább😂 utána dobhatod is ki, és jöhet az újjabb.

Egyébként nálunk is fog nőni, csak idő kérdése.

2020. júl. 4. 19:54
 18/39 A kérdező kommentje:
Ffp2 maszk mosható! Nem kell kidobni. Elég kimosni 60 fokon. A boltban pedig nem vagyok 3 órát és a tömegközlekedésen sem. De több szokott nálam lenni a biztonság kedvéért. Tudod ezeket a dolgokat ésszel meg szakszerűen is lehet használni! És akkor értelme is van. Annak nyilvan nincs ha valaki lehúzza az orráról.
2020. júl. 4. 22:31
 19/39 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem fogjátok már fel végre, hogy ez nem orvosi vagy biológiai kérdés, hanem politikai. Mikor pánikoltatták ennyire az agymosott népet korábban, amikor sokkal veszélyesebb vírusok is voltak? Mikor hazudott ennyit a sajtó, csak hogy az emberek minél jobban féljenek? Ennyire képtelenek vagytok gondolkodni, hogy minden hiteltelen sajtóhírt elhisztek szó nélkül?
2020. júl. 5. 12:38
 20/39 anonim ***** válasza:
65%

"Mikor pánikoltatták ennyire az agymosott népet korábban, amikor sokkal veszélyesebb vírusok is voltak?"

Mert elárulod, hogy mik azok a korábbi, de sokkal veszélyesebb vírusok? Gondolom majd jössz ilyen ebolával :D azzal csak egy gond van: baromira nehezen terjed, és felesleges ilyen jellegű korlátozásokat hozni.

2020. júl. 5. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!