Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak nekem hihetetlen, hogy...

Csak nekem hihetetlen, hogy minden környező országban nő a koronavírusos beteg száma csak nálunk nem?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 19:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
35%
#20: például pár éve a sima influenza is. Annak több áldozata volt. Pont ezt mondom, hogy utánanézés nélkül elhisztek a sajtónak minden pánikkeltő álhírt. Csak nézz utána a számoknak és gondolkodj. Tudom nehéz, de azért próbáld meg.
2020. júl. 5. 13:03
 22/39 A kérdező kommentje:
19. Te körbe utaztad az egesz világot vegig jártad a kórházakat és saját szemeddel láttad, hogy semmilyen járvány nincs csak a politikusok jól összebeszéltek hogy jól tönkre tejessék a gazdaságukat? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Milyen súlyos járvanyokról beszélsz? Az influenza azért nem ennyire pánikkeltő mert van ellene védőoltás plusz alappangási ideje max 4 nap. Ennek két hét is lehet amíg már fertőz az illető. Influenza azert ketoldali tüdőgyulladast eitkán okoz míg a koronánál egy gyakori tünet. De ha már megemlitetted szerintem normális ember nem szeret beteg lenni és nagyon jó dolog hogy így elterjedt a maszk használat ami majd télen az influenza terjedéset is vissza fogja szorítani. Utoljára egyebként pestis járvany futott végig a Földön ami a lakosság egyharmad részet kipusztította. Elég nagy pánik volt akkor is pedig "média" sem létezett! Akiknek nem tetszik valami vagy félnek azok menekülnek a tagadásba. Az okosak azok a megelőzésre koncentrálnak!
2020. júl. 5. 14:52
 23/39 anonim ***** válasza:
34%

"például pár éve a sima influenza is. Annak több áldozata volt"

Ezt igazolod nekem valami forrással? Mert pl. az idei influenzában feleannyian haltak csak meg eddig, mint koronavírusban, és utóbbi szám jóval gyorsabban nő. Csekkolhatod a worldometers.com-on.

2020. júl. 5. 15:17
 24/39 anonim ***** válasza:
54%
#23: Idén mindenkit koronavírusosra írtak. Amerikában háromszoros pénzt kap a kórház, ha a betege koronavírusos, Ukrajnában meg annyira megéri az orvosnak koronavírusost diagnosztizálni, hogy még az orvos fizet a betegnek kb. 50.000 forintnyi hrivnyát, csak hogy koronavírusosnak állíthasson be bárkit. Na ezért van annyi koronavírusos.
2020. júl. 5. 16:12
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

#22: Nincs mit megelőzni. Számolj már egy kicsit, nyolcmilliárd ember él a földön, annak hány ezreléke az, aki meghalt koronavírusban és milyen arány volt ez például az általad emlegetett járványok esetén? Sokezerszeres a különbség!

De aki félni akar az féljen, engem nem érdekel, elvégre egy meteorit is ráeshet (sőt, annak nagyobb is az esélye), csak engem hagyjon békén a hipochondiájával.

2020. júl. 5. 16:15
 26/39 A kérdező kommentje:
24. Amit állítasz az hamis információ terjesztése és bűncselekménynek minősül. Tudod ilyen súlyos dolgokat bizonyítékok hiányában nem kéne óbégatni. Egyébként meg honnan tudod? A Pista bácsi mondta a kocsmában a 2. pálinka után neki meg Józsi mondta a múlt héten besörözve? Én meg pont azt hallottam ismerőstől hogy van olyan kórház ahol kiadták hogy csak minden 3. koronavírusos beteget jelenthetnek le. Már miért kapna bárki is több pénzt koronavírusos ellátásáért? Vezesd már le az elméletet? Utlsó látszik, hogy te vagy az aki retteg. Én egyáltalán nem félek és az ismerőseim sem. Mi próbálunk utánajárni a dolgoknak, betartjuk amit lehet a saját és szeretteink védelmében és éljük az életünk. Mint írtam aki ilyen vehemnsen és indulatosan pláne támadóan tagad az nem szimplán fél hanem halálosan retteg és a tagadasba menekülve próbálja átvészelni a kínlódását. Szerintem egyszerűbb tömegben felvenni egy maszkot. ;)
2020. júl. 6. 09:28
 27/39 A kérdező kommentje:
Nézz utána mennyi eselyed van a meteorit ráesésnek. Kb. 0. Annak, hogy lekapd a koronavírust az életmódodtól függ. De ha elolvasod a korábban belinkelt cikket tisztába lehetsz a pontos eyelyeiddel. ;) Ekkora butaságokat hogy lehet írni? Nem is értem . Ráadásul nem is a kérdesre válaszoltálm
2020. júl. 6. 09:32
 28/39 anonim ***** válasza:
39%
#26: Ha a hamis információ terjesztése bűncselekmény lenne, akkor az összes politikus és újságíró már a sitten csücsülne. Amikor lehozták a halottak koporsóiról a cikket, az évekkel korábbi lampedusai hajókatasztrófa képét tették be. Amikor nem említik meg az okokat, hogy miért voltak zsúfoltak a kórházak (mert nem a vírus miatt), amikor nem írják le, hogy amerikában tripla pénzt kapnak a kórházak, ha koronavírusosnak állítanak be valakit, amikor nem említik meg, hogy a hivatalos járványküszöb 1%-át sem érték el a fertőzöttek száma, amikor úgy állítják be az elhunytakat, hogy koronavírusban haltak meg, miközben az alapbetegségükben, csak jópénzért feltételezték, hogy koronavírusuk is volt, na ezek hamis információk terjesztése. És amint látom sikeres, mert a hozzád hasonlóakban sikerült alaptalanul félelémet gerjeszteni.
2020. júl. 6. 18:24
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Aki maszkot hord, az beáll a birkák közé jelezvén, hogy jó rabszolga fog válni belőle.
2020. júl. 6. 18:25
 30/39 A kérdező kommentje:
Van ez pszichológiai jekenség úgy hívják tudatos tagadás. Mikor meghal egy szerettünk is gyakran megjelenik "nem tudo elhinni, nem tudom felfogni" és valóban pár napig nem tudja felfogni az illető. Ez segít felkészülni neki a nehézségekre. Amit te csinálsz ugyan ez. Képtelen vagy elfogadni ezt a helyzetet és inkább a tagadásba menekülsz. Aki maszkot hord (nyilván nem az utcán sétálva egyedül) az felfogta mi a helyzet és cselekszik. Szerintem keress fel egy pazichológust ha nem múlik el a tudatoals tagadásod mert ha emelkedik a fertőzöttek száma kifejezetten káros leszel a környezetedre. Azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon ha szerinted ez a járvány nem is létezik vajon miért teszi vele tönkre szinte minden ország a gazdaságát és bizonyos ágazatokban élők megélhetését? Miért nem fújtak fel más betegségeket korábban pl A típisos tüdőgyulladás, influenza, calici vírus, bárányhimlő.....stb. Légyszi a választ csak maganak mond el. Ide ne írj több badarságot. Köszi!
2020. júl. 7. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!