A baloldal puszta erkölcstelenségből ért egyet a 2006-os rendőrattakkal?
Kérdező, vélemenyed szerint az őszi tüntetések során a tüntetők részéről semmilyen rendbontás, atrocitás nem történt?
Ha én, mint baloldali érzelmű elítélem a rendőri túlkapásokat...te elítéled a tüntetők részéről történő rendbontásokat?
Kérdező te tudod, hogy mi a különbség a tüntetés és a rendbontás között?
Egy egyetemen sztrájkolni messze nem ugyanaz a kategória, mint szétverni egy tévészékházat?
Véleményed szerint ha a mai ellenzék, hasonlóan erőszakos módon lépne fel, milyen rendőri intézkedéseket láthatnánk Pintértől?
Látom, nem érted vagy nem akarod érteni...
Ha a mai ellenzék erőszakos módon heteken keresztül randalírozna az utcákon...
Mert nem csak a tévészékháznál volt cirkusz...utána is minden este emberkedtek a Kubatov féle fociszurkolók...
Meddig tűrné ezt Pintér?
"...és Nem 18-án gyújtották fel a TV-székházat, hanem 23.-án..." (#11)
Ez a kapitális marhaság a GYK kommentelői szerint 67%-ot ér.
Az általam belinkelt Wikipédia oldal harmadik sora ezt tételesen cáfolja:
"Az MTV-székház ostroma a 2006-os magyarországi kormányellenes tüntetések során szeptember 19-ére virradó éjszaka zajlott le." (#12)
Én pedig kapok rá 0%-ot.
A helyzet az, sem felfogni, sem elismerni nem vagytok hajlandók a tényeket. Akik ennyire csökönyösen haladnak szembe a forgalommal, azokat csak sajnálni tudom és kiröhögöm őket. (Pontozzátok még feljebb ezt a szerencsétlent, úgy még szánalmasabb az erőlködésetek!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!