A Pride-nak mi értelme?
Semmi, de állítólag a melegek jogaira akarják felhívni ezzel s figyelmet.
Én nem támogatom. Ha parádézni akarnak, menjenek ki valami tisztásra, vagy a Hortobágy közepére, ott nyugodtan parádézznak... nem kell zavarni ilyenekkel mások életét.
"Liberális propaganda az egész."
XD
Tarlós milyen jól tűrte pedig...!
Még a végén kiderül,hogy ő is liberál...
:)
Semmi értelme a következők miatt:
- Magyarországon a kutya is leszarja, hogy ki b*. Én nem rajongok a melegekért, de éppen úgy viselkedek velük mint a heteroszexuálisokkal (éppen úgy alkalmazom, éppen úgy fizetem, éppen úgy adok nekik esélyt a fejlődésre a cégemben mint a heterókat, éppen úgy kezet fogok velük, stb.. + nem az az első kérdésem, hogy b* vagy-e)
- A melegek mindig azt mondják, hogy ők egy kisebbség. Szerintem a melegség egy kitalált kisebbség, aminek nem kéne elkülönülnie a többségtől. B* mindig is voltak, de a középkort és néhány idióta korszakot leszámítva mindenki tőből le*, hogy ki, mikor, kivel, hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!