Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Pride-nak mi értelme?

A Pride-nak mi értelme?

Figyelt kérdés
Napi meleg kérdés sponsored by Fidesz.

2020. okt. 22. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
B u z i reklám.
2020. okt. 22. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Mára marketing az egész, sok meleg, leszbi stb is elítéli, akik amúgy simán csak átlagos életet szeretnének.
2020. okt. 22. 23:47
 13/13 jácint78 ***** válasza:

Hello....Ez a stonwalle utana nezek... en magamrol azt tartom hogy biszexualis lehetek...ph... mert vonzanak a szep igenyes holgyek... de varatlan eroszi izgalmat a fiatal fiuk okoznak ha nem vagyok kielegulve...

mindket nem ben fontos erteket latok a holgyek kicsit onallobbak tudnak lenni mig a ferfi a megvalosito eszkozuk es tanitojuk a szamito holgyeknek..

nekem uj tapasztalat volt hogy egyesek nem uralkodnak erzeseiken reszemrol titokban gyakorlok melegnek tuno szokasokat... de csak elvezet erdekebe n es nem kotelezodok el senki ember fiahoz... nekem mindenki kollega es szovetseges...elfogadtam a rasszokat es degeneraciok egy reszet kivetel ha valaki problemat okoz nekem akkor tudok kicsit alattomos lenni...

Viszont az eltevedtek hamis tanokat terjesztenek es az eredmeny hogy psziches betegek azt hiszik ez az eden ahol barkinek erezheted magad kovetkezmenyek nelkul...

Sajnos sok meg az ertetlenseg a lakossagban es hamar megbelyegzik az egyeneket pedig lehet meg olyan ido mikor meg szornyekkel es ehyutt kell majd elnunk ez pedig a proba az emberi civilizacio nak...

2020. okt. 25. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!