Tényleg rossz a korházi koszt, és ha igen mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Nekem mindig elegendő volt, sosem számítottam vendéglői kajára, mert korházba nem zabálni megyek. Nyilván ha a korházak elvannak adósodva, ezért a kaja pénzt is sokszor átforgatják a betegellátásba. MI lenne a megoldás? A kormány évek óta kifizeti a korházak adósságait illetve nemrég ágyakat is felszabadított. Mi kellene ahhoz hogy jobbak legyenek a viszonyok?2020. okt. 22. 20:59
2/7 anonim válasza:
Nem kell kórházba menni. Ez a megoldás.
3/7 anonim válasza:
ha valaki finnyás annak tényleg rossz, de kórházba nem welneszelni megy az ember. Műtétek előtt és után meg direkt kevés és könnyen emészthetőt ehetsz csak, vagy abszolút semmit
4/7 anonim válasza:
Apukám szerint csak a reggeli és a vacsora egyszerű, az ebéd finom.
5/7 anonim válasza:
Túl sokáig kóstoltam: nem rossz.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk adhatnának rá több pénzt. Ha mondjuk glutén/laktóz érzékeny vagy cukorbeteg vagy, akkor kell vinned saját ennivalót, mert nem tudnak mit adni.
De szerintem első lépésként már az nagy dolog lenne, ha legalább rendelni lehetne, amit a kórházban az alkalmazottak leszerveznek (és a rendelésedbe fizetnék bele azt a pénzt, amit így számodra ehetetlen kajára költenek). Pl. elég problémás volt a cukorbeteg nagypapámnak egy hűtő nélküli szobába ebédet vinni minden hétköznap.
7/7 anonim válasza:
Külföldön nyugaton azért finom a koszt és vendéglő minőségű mivelhogy napjára kell fizetni az étkezést 10 euró per nap a biztósító nem állja a kórházi költségnek ennek a részét.Tehát ,ha mindennap fizetek 10 eurót akkor el is várom a minőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!